Antena 3 CNN Actualitate Ion Iliescu, despre incidentul de la Eroii Revoluţiei: A fost o acţiune provocatoare a impostorului Marieş (VIDEO)

Ion Iliescu, despre incidentul de la Eroii Revoluţiei: A fost o acţiune provocatoare a impostorului Marieş (VIDEO)

Ion Iliescu, despre incidentul de la Eroii Revoluţiei: A fost o acţiune provocatoare a impostorului Marieş (VIDEO)
21 Dec 2008   •   16:41

Fostul preşedinte Ion Iliescu a fost atacat cu monede duminică dimineaţă, la manifestările în memoria victimelor din 21-22 decembrie 1989. Incidentele au avut loc la Cimitirul eroilor revoluţiei din Capitală, în timpul manifestărilor dedicate celor care şi-au pierdut viaţa în decembrie 1989.
Ion Iliescu a denunţat pe blogul său incidentul de la cimitir, catalogându-l drept o "acţiune provocatoare" iniţiată de "impostorul Teodor Marieş".
"Este ruşinos că un grup de elemente certate cu spiritul civic, cu morala elementară, provocatori folosiţi ca masă de manevră de unii simbriaşi ai diversiunilor de acest tip (în frunte cu Marieş şi Costin), exploatând şi unele nemulţumiri personale ale unora dintre aceştia, s-au dedat, şi de aceasta dată la acte de provocare - proferând jigniri şi încercând să creeze o stare de încordare, total contrară spiritului care trebuie să domine astfel de manifestări, şi care îi animau pe cei mai mulţi dintre cei prezenţi ? care au şi dezavuat acţiunea provocatoare." scrie Iliescu pe blogul personal. Fostul preşedinte al ţării a fost bombardat cu monede de un grup de revoluţionari, care îl consideră vinovat pentru evenimentele din decembrie 1989.
Ion Iliescu a avut nevoie de protecţia angajaţilor de la SPP pentru a scăpa de furia revoluţionarilor.

Antena 3

×
Subiecte în articol: Ion Iliescu
Parteneri
Facturi Hidroelectrica, anunțul companiei pentru clienţi
x close