Antena 3 CNN Actualitate Lacrimi de preşedinte. Traian Băsescu a plâns în direct la postul naţional de radio

Lacrimi de preşedinte. Traian Băsescu a plâns în direct la postul naţional de radio

Lacrimi de preşedinte. Traian Băsescu a plâns în direct la postul naţional de radio
01 Noi 2008   •   11:54

Preşedintele Traian Băsescu a plâns din nou în direct, de data aceasta în timpul unui interviu acordat postului naţional de radio. Deşi puţini ascultători au sesizat momentul, cei care au fost de faţă la interviu au confirmat pentru jurnaliştii cotidianului Evenimentul Zilei că preşedintele a fost impresionat până la lacrimi în momentul în care amintea de ordinul dat de generalul Ion Antonescu armatei în mai 1941.
?Pe vremea când ne era greu aşteptam cu speranţă informaţii şi veşti de la Radio România, la Radio România s-a auzit... (pauză lungă - n.r.)... ŤSoldaţi români, vă ordon: treceţi Prutulť... (pauză, lacrimi ? n.r.)?. Aşa a evocat preşedintele momentul istoric din mai 1941, şi a continuat spunând ?Aici s-au auzit... primele voci ale Revoluţiei... Pentru Radio România nu poţi avea decât recunoştinţă. Şi atât?, cu vocea trmurândă.
Traian Băsescu şi-a arătat pentru prima oară în public latura emoţională în urmă cu patru ani, odată cu retragerea lui Theodor Stolojan din campania electorală. De atunci Băsescu a mai vărsat lacrimi cu diverse ocazii, precum inaugurarea Casei României la Jocurile Olimpice de la Beijing, la confirmarea intrării României în UE, la Bruxelles, la Muzeul Holocaustului, dar şi în timp ce spune poveşti de pe mare.

Antena3.ro

×
Parteneri
Zboruri comerciale, bruiate de ruşi inclusiv în spaţiul aerian al României
x close