Antena 3 CNN Actualitate Liviu Mihaiu, înlocuit din funcţia de guvernator al Deltei Dunării de Grigore Baboianu

Liviu Mihaiu, înlocuit din funcţia de guvernator al Deltei Dunării de Grigore Baboianu

Liviu Mihaiu, înlocuit din funcţia de guvernator al Deltei Dunării de Grigore Baboianu
Sursa foto: Liviu Mihaiu
11 Feb 2009   •   15:11

Numirea lui Liviu Mihaiu ca guvernator al Deltei Dunării nu a fost să fie una de durată. Desemnat în funcţie tot pe final de mandat al guvernului Tăriceanu, mai exact în luna septembrie, acesta a fost acum schimbat din funcţie.
Ministrul Mediului, Nicolae Nemirschi, a anunţat, miercuri, la finalul şedinţei de Guvern, că Liviu Mihaiu a fost revocat din funcţia de guvernator al Deltei Dunării.
Nemirschi nu a dezvăluit care au fost cu exactitate motivele destituirii, precizând doar că "există decizii politice la un anumit nivel".
Totodată, ministrul Mediului a declarat că locul lui Mihaiu va fi luat de Grigore Baboianu. Noul guvernator este fostul director executiv al Administraţiei Rezervaţiei Biosferei din Delta Dunării din mandatul lui Paul Cononov (fostul guvernator al Deltei Dunării).
La momentul numirii sale, Mihaiu promitea că va face ce alţii nu au reuşit în cinci ani. Cu toate acestea, desemnarea sa a fost privită cu scepticism din cauza apropierii de omul de afaceri Sorin Ovidiu Vântu.
Mihaiu arăta în septembrie că a "lăsat familia şi peştişorul de aur din presă" pentru a merge acolo să reuşească.
Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Liviu Mihaiu
Parteneri
Elena Mateescu anunță o nouă schimbare a vremii, de Florii
x close