Antena 3 CNN Economic Auto Alfa Romeo Kamal, SUV-ul italienilor, fotografiat de un angajat al Fiat (FOTO)

Alfa Romeo Kamal, SUV-ul italienilor, fotografiat de un angajat al Fiat (FOTO)

Alfa Romeo Kamal, SUV-ul italienilor, fotografiat de un angajat al Fiat (FOTO)
11 Dec 2009   •   17:44

Unul dintre angajaţii firmei Fiat, Elasis (Pomigliano), a fotografiat SUV-ul de mai jos, Alfa Romeo Kamal, care a fost văzut prima oară în stadiul de concept, la Salonul Auto de la Geneva, în 2003, relatează Worldcarfans.com. Fotografiile, cu sediul Elasis pe fundal, au fost realizate în septembrie. Nu se ştie însă dacă acest vehicul este folosit pentru teste sau reprezintă doar un studiu de design, vehiculul fiind transportat în alt loc.

S-a zvonit că Alfa Romeo Kamal ar intra în producţia de serie în 2010, pe platforma Alfa Romeo 159. Însă planurile s-au schimbat un pic după anunţul privind colaborarea dintre Fiat şi Chrysler. În iunie, se specula că Jeep va construi două SUV-uri care vor purta sigla Alfa Romeo.

Totuşi, având în vedere că Sergio Marchionne, şeful Fiat şi Chrysler se pregăteşte să facă publice planurile pe termen scurt ale Grupului Fiat, poate că acest SUV reprezintă un indiciu al noutăţilor care ar urma să apară. Alfa Romeo a luat în calcul lansarea unui SUV propriu de mai mulţi ani, iar Chrysler dispune de o mulţime de vehicule care ar putea fi redenumite cu sigla Alfa Romeo.

Antena3.ro

×
Subiecte în articol: SUV Fiat
Parteneri
Judecătoarea din dosarul lui Vlad Pascu rămâne în funcție! CSM a decis
x close