Antena 3 CNN Economic Auto Cursele ilegale de maşini fac victime la Vâlcea. Un bărbat a murit, iar altul este rănit

Cursele ilegale de maşini fac victime la Vâlcea. Un bărbat a murit, iar altul este rănit

Cursele ilegale de maşini fac victime la Vâlcea. Un bărbat a murit, iar altul este rănit
21 Noi 2008   •   13:38

Un bărbat mort şi altul grav rănit. Aceasta a fost finalitatea unei curse auto ilegale care a avut loc în Vâlcea. Concursul, care a avut loc în noaptea de joi spre vineri, s-a încheiat cu două accidente grave, anunţă Mediafax.
Potrivit Poliţiei din Vâlcea, cei doi bărbaţi încheiaseră o înţelegere scrisă prin care se obligau să plătească 1.000 de euro, în cazul în care ar fi pierdut cursa. La puţin timp de la începerea cursei, Mihail P., de 41 de ani, a pierdut controlul maşinii într-o curbă şi s-a răsturnat într-un şanţ. Acesta a decedat imediat după producerea accidentului.
Mai norocos decât rivalul său, celălalt şofer implicat în cursă s-a răsturnat cu maşina în aceeaşi curbă, dar a fost numai rănit. Diana Smărăndoiu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Vâlcea, a declarat:?Cel de-al doilea şofer a fugit de la locul accidentului, fiind ulterior identificat şi reţinut de poliţişti, într-un alt local, din apropiere.?
Şoferul rămas în viaţă riscă să fie arestat pentru participarea la curse ilegale. Cel care a murit avea permisul de conducere suspendat pentru nerespectarea culorii roşii a semaforului electric.
Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Valcea
Parteneri
Motivul răpirii omului de afaceri moldovean dintr-o parcare din Capitală
x close