Antena 3 CNN Economic Auto Infotrafic. Cinci morţi şi un rănit grav, în urma unui accident petrecut între Tulcea şi Constanţa

Infotrafic. Cinci morţi şi un rănit grav, în urma unui accident petrecut între Tulcea şi Constanţa

Infotrafic. Cinci morţi şi un rănit grav, în urma unui accident petrecut între Tulcea şi Constanţa
Sursa foto: accident
18 Mai 2009   •   08:56

Cinci oameni au murit, iar un altul a ajuns în stare gravă la spital în urma unui accident cumplit petrecut între Tulcea şi Constanţa. În urma impactului extrem de violent, cele două maşini s-au răsturnat şi au ajuns pe câmp. Se pare că unul dintre şoferi circula cu viteză foarte mare.

Locul accidentului arăta ca după un carnagiu. Martorii spun şoferul unuia dintre autoturisme a încercat să depaşească o altă masina aflată în faţă. Cu o viteză destul de mare, manevra avea să îi fie fatală.


Rudele victimelor aproape că s-au pierdut cu firea când i-au văzut pe cei dragi întinşi pe şosea. Alte două persoane au fost transportate spre spital. Doar una dintre victime a mai ajuns vie, însă medicii spun că este în stare critică. Circulaţia în zonă a fost blocată mai bine de trei ore.

Accident şi în cartierul Crîngaşi din Capitală. Un şofer care încerca să evite un motociclist a pierdut controlul volanului, şi a ajuns pe liniile tramvaiului 41. Cu toate că maşina s-a făcut praf, bărbatul a scăpat nevătămat. Circulaţia tramvaielor a fost oprită în zonă pentru aproape o oră.

Observator

×
Subiecte în articol: accident rutier Tulcea
Parteneri
Ministrul Mediului explicaţii cu privire la praful saharian
x close