Antena 3 CNN Economic Auto Zăpada topită a scos la iveală noi gropi în Bucureşti (VIDEO)

Zăpada topită a scos la iveală noi gropi în Bucureşti (VIDEO)

Zăpada topită a scos la iveală noi gropi în Bucureşti (VIDEO)
26 Dec 2009   •   19:43

S-a topit zăpada, s-a topit şi asfaltul. Pe străzile din Bucureşti, au apărut gropi de neuitat. Adică, nu o să le uitaţi dacă daţi cu maşina în ele. Au păţit-o deja câţiva şoferi şi sunt hotărâţi să dea în judecată instituţiile care se ocupă de drumuri.

Şoseaua Bucureşti-Ploieşti are câteva capcane la intrarea în pasajul subteran. Groapa e suficient de adâncă şi de întinsă încât să îţi îndoi roţile dacă treci cu viteză prin ea. Şi are şi un mesaj: bine aţi venit la Bucureşti!

Nu e singura groapă. Câţiva paşi mai jos, mai sunt câteva cu potenţial să ajungă la fel de mari. Una dintre acestea i-a stricat maşina Ludmilei Codreanu.

?Am intrat într-un crater, că nu pot să-i spun că e groapă atâta timp cât am rămas cu maşina în halul în care sunt şi mi-a tăiat cauciucul. S-a simţit că am intrat în groapă, în craterul respectiv, m-am ridicat şi imediat mi-am dat seama că volanul trăgea dreapta?, a declarat Ludmila Codreanu.

Ludmila îşi cumpărase cauciucurile de iarna din Germania. Acum va merge cu taxiul şi e hotărâtă să ceară daune companiei de autostrăzi şi primăriei generale, pentru că şi-a stricat maşina.

În Piaţa Charles de Gaulle a sărit piatra cubică. Cea care a rămas e denivelată. O altă apariţie de neuitat e pe şoseaua Mihai Bravu. Tot înainte de intrarea în pasaj.

Pentru a încadra gropile între roţi eşti forţat să treci pe cealaltă bandă. Rişti să provoci un accident dacă îţi vin maşini din spate.

Ca o ironie, o platformă pentru maşinile avariate e parcată, strategic, la intrarea în pasaj. Pentru cei cărora gropile de pe Mihai Bravu le strică maşinile. Firmele de tractare chiar au avut activitate de când s-a topit zăpada.

Transportul cu platforma costă o mie de lei. La care se adaugă şi costurile de reparaţie a maşinilor stricate în gropile apărute după ultima zăpadă.



Observator

×
Subiecte în articol: zapada gropi
Parteneri
Meteorologii au anunțat cât va ține frigul în România!
x close