Antena 3 CNN Timp liber Film Eroina din seria Hunger Games, cea mai bine plătită actriţă din lume

Eroina din seria Hunger Games, cea mai bine plătită actriţă din lume

Eroina din seria Hunger Games, cea mai bine plătită actriţă din lume
Sursa foto: Foto: facebook.com/JenniferLawrence
21 Aug 2015   •   12:35

Actriţa Jennifer Lawrence, cunoscută din seria 'Hunger Games', este cea mai bine plătită actriţă la nivel mondial în acest an, cu venituri de 52 de milioane de dolari, potrivit estimărilor revistei Forbes, scrie UPI.com.

Anul trecut Jennifer Lawrence ocupa poziția a doua în topul celor mai bine plătite actrițe. Ea a câștigat într-un an cu 17 milioane de dolari mai mult decât actriţa Scarlett Johansson, aflată pe locul secund, care a jucat în 'Lucy' și 'Avengers: Age of Ultron', filme care au generat încasări mari la nivel internaţional.

Pe locul trei, cu 23 de milioane de dolari, se află actriţa Melissa McCarthy din comedia 'Spy'.

Aflată anul trecut în fruntea clasamentului, Sandra Bullock, care şi-a împrumutat vocea unui personaj din filmul 'Minions', ocupă în acest an poziţia a 15-a, cu numai 8 milioane de dolari.

Singura actriță străină de la Hollywood care a reușit să intre anul acesta în clasamentul Forbes este chinezoaica Bingbing Fan, cunoscută pentru rolul Blink din 'X-Men: Days of Future Past'.

Forbes a dat publicităţii anterior lista actorilor cu cele mai mari venituri din acest an, Robert Downey Jr. fiind cel mai bine plătit actor de la Hollywood, cu 80 de milioane de dolari.

×
Subiecte în articol: Forbes
Parteneri
Calitatea aerului din România, afectată de praful saharian
x close