Antena 3 CNN Timp liber Fun N-a ştiut acest lucru despre trupul ei până când nu a fost măsurată. "Lungimea e de 119 cm!"

N-a ştiut acest lucru despre trupul ei până când nu a fost măsurată. "Lungimea e de 119 cm!"

N-a ştiut acest lucru despre trupul ei până când nu a fost măsurată. "Lungimea e de 119 cm!"
de O.P.    |    17 Ian 2014   •   07:09

Anastasia Strashevskaya are doar 18 ani şi este studentă în Novosibirsk. Recent a participat la un concurs de miss şi nu mică i-a fost surprinderea când a aflat că picioarele ei măsoară 119 centimetri.

Tânăra, care face modelling din pasiune, spune că întotdeauna s-a simţit stânjenită din cauza picioarelor ei foarte lungi: "Întotdeauna mi-a fost greu să îmi găsesc haine pe măsură. Mi se părea că picioarele mele nu se mai termină, eram foarte complexată din cauza lor. Dar acum, după ce toată lumea m-a apreciat şi m-a lăudat pentru felul în care arăt, mă simt mult mai bine şi am din nou încredere în frumuseţea cu care m-a înzestrat Dumnezeu", spune Anastasia.

Iubitul tinerei este cu 2 centimetri mai scund decât ea şi i-a "interzis" să poarte vreun fel de încălţăminte cu toc, atunci când este prin preajma lui.

"Prietenul meu m-a rugat să nu mai port pantofi cu toc atunci când mă întâlnesc cu el... pentru că îl pun în dificultate", a glumit Anastasia.


×
Parteneri
Cenunţătorul lui Coldea la DNA, dezvăluiri explozive despre şantaj
x close