Antena 3 CNN Timp liber Fun S-a DEZBRĂCAT în faţa călătorilor. Motivul pentru care acest bărbat a protestat la aeroport

S-a DEZBRĂCAT în faţa călătorilor. Motivul pentru care acest bărbat a protestat la aeroport

S-a DEZBRĂCAT în faţa călătorilor. Motivul pentru care acest bărbat a protestat la aeroport
Sursa foto: foto: Facebook Sherry Ketchie
21 Mai 2015   •   14:38

Călătorii de pe aeroportul din Carolina de Nord au avut câteva momente de debusolare, miercuri dimineaţă, când un bărbat s-a dezbrăcat pentru a protesta că zborul lui a fost suprarezervat.

Potrivit martorilor, la Aeroportul Internaţional Charlotte Douglas, omul a încercat să ajungă la bordul avionul, pentru a zbura către Jamaica.

"În momentul acela el şi-a dat hainele jos, iar apoi a început să stea acolo în picioare, cu braţele încrucişate şi a strigat la doamna de la birou", a declarat Sherry Ketchie, martorul care a postat pe Facebook fotografiile cu protestul bărbatului, pentru Daily Mail.

"Paznici aeroportului l-au înconjurat în momentul în care acesta a început să se dezbrace. Cu toate astea, el a stat acolo aproape o oră", a mai declarat martorul.

"Nu mă aşteptam să văd nimic de genul asta, n-am vazut nimic de genul ăsta la aeroportul Charlotte Douglas. Niciodată", a mai spus ea. "Şi atunci am scos telefonul meu şi am început să fac fotografii."


Poliţia din Charlotte-Mecklenburg a confirmat că au raspuns la un "apel de perturbare, unde un bărbat suferă de o problemă medicală."

Bărbatul a fost luat de medici pentru tratament şi un purtător de cuvânt a declarat că el a "suferea de o problemă medicală."

Poliţie nu intenţionează să depună plângere.

Perturbarea a durat o oră, înainte ca omul să fie luat de poliţie, şi au spus că nu vor depune plânegere, pentru că bărbatul "suferă de o problemă medicală".

×
Subiecte în articol: dezbracat barbat Carolina de Nord aeroport
Parteneri
Elena Mateescu anunță o nouă schimbare a vremii, de Florii
x close