Antena 3 CNN Timp liber Fun Sigur o să vă placă imaginile astea! Cum l-a pedepsit o tânără din Rusia pe un bărbat care a aruncat gunoiul din maşină

Sigur o să vă placă imaginile astea! Cum l-a pedepsit o tânără din Rusia pe un bărbat care a aruncat gunoiul din maşină

Sigur o să vă placă imaginile astea! Cum l-a pedepsit o tânără din Rusia pe un bărbat care a aruncat gunoiul din maşină
Sursa foto: Captură: Youtube
18 Sep 2014   •   16:30

Dacă vă enervează la culme cei care aruncă gunoiul din maşină pe drumurile publice, vă va interesa cu siguranţă povestea următoare.

O motociclistă din Rusia e hotărâtă să îi pedepsească pe cei care aruncă gunoaiele pe stradă, şi are câteva "dovezi filmate".

Cu siguranţă aţi întâlnit asemenea scene în trafic: un şofer care aruncă nepăsător gunoiul pe geam. N-aţi simţit, măcar o dată, imboldul să culegeţi resturile de pe jos şi să le aruncaţi înapoi în maşina respectivului? Ei bine, în Rusia, o motociclistă cu simţ civic chiar aşa procedează.

O "doamnă" la volan, de exemplu, aruncă pe geam mucul de ţigară. Justitţara o vede, opreşte în dreptul automobilului ei şi - cum în apropiere era o scrumieră - o ia şi o goleşte direct în maşina vinovatei.

În episodul următor, un şofer aruncă o sticlă. Vigilentă, motociclista o culege de pe jos şi o leagă apoi cu bandă adezivă de oglinda retrovizoare a maşinii. "N-ar trebui să primească o medalie?", intreabă, plin de admiraţie, un internaut.

Al treilea act de "răzbunare" îl vizează pe şoferul unui SUV de lux: individul aruncă pe geam o pungă cu ce a rămas după ce a mâncat ceva de la fast food. Mai mult, parcase, fără să se sinchisească, pe un loc rezervat persoanelor cu handicap.

Motociclista ridică punga, se opreşte lângă bărbat şi îi cere să deschidă geamul, apoi îi aruncă resturile şi îi atrage atenţia că nu a terminat de mâncat!

Mulţi au presupus că filmuleţul postat on-line a fost regizat şi trebuia să devină viral, ca parte a unei campanii pentru curăţenie şi civilizaţie pe străzi. E drept că marile companii au mai pus la cale asemenea campanii pentru păstrarea curăţeniei.

Justiţiara noastră apare în filmare şi cum aruncă gunoiul la coş după ce mănâncă. Iar videoclipul se încheie cu avertismentul: "Nimeni nu va scăpa de pedepasă!".

×
Subiecte în articol: Rusia curatenie strada viral şoferi
Parteneri
SUA au dislocat în România cel mai nou sistem antidronă
x close