Antena 3 CNN Timp liber Fun Un hoţ şi-a înscenat INFARCTUL în faţa magazinului pentru a-şi ajuta complicele să fugă cu prada

Un hoţ şi-a înscenat INFARCTUL în faţa magazinului pentru a-şi ajuta complicele să fugă cu prada

Un hoţ şi-a înscenat INFARCTUL în faţa magazinului pentru a-şi ajuta complicele să fugă cu prada
19 Dec 2014   •   15:15

Autorităţile locale spun că un bărbat şi-a înscenat un atac de cord chiar la intrarea într-un magazin Wal-Mart din Florida.
Intenţia aşa-zisei "victime" era să faciliteze ieşirea din magazin a prietenului său, care tocmai ce luase mai multe seturi de jucării fără să le plătească.

Cei doi bărbaţi, Tarus Scott, de 30 de ani, şi Genard Dupree, de 27 de ani, au fost arestaţi fiind acuzaţi de furt calificat.

Biroul şerifului din Polk County a comunicat că autorii furtului au umplut un căruţ de cumpărături cu jucării scumpe şi au încercat să iasă din magazin.

Ulterior, camerele de supraveghere l-au surprins la pământ pe Dupree, care se ţinea cu mâinile de piept şi imita un infract chiar la intrarea în magazin.
Toţi cei din jurul său s-au grăbit să-i acorde primul ajutor, iar celălalt hoţ a plecat nestingherit cu prada.

Odată ce a observat că planul lor funcţionase perfect, hoţul cu dureri la inimă s-a ridicat şi a plecat pe picioarele lui.
Câteva minute mai târziu, cei doi hoţi de jucării s-au întâlnit în parcare de unde au plecat la bordul unui SUV.

Din nefericire pentru ei, au fost opriţi şi arestaţi după doar câţiva km parcurşi, plăcuţa de înmatriculare fiind vizibilă pe monitoarele sistemului de securitate.

×
Parteneri
Românii care vor fi obligați să își instaleze al doilea contor pentru energie
x close