Antena 3 CNN Timp liber Muzică O măicuţă, MAREA CÂŞTIGĂTOARE a unui concurs de talente din Italia: "Aş vrea ca Iisus să fie aici, este un vis"

O măicuţă, MAREA CÂŞTIGĂTOARE a unui concurs de talente din Italia: "Aş vrea ca Iisus să fie aici, este un vis"

O măicuţă, MAREA CÂŞTIGĂTOARE a unui concurs de talente din Italia: "Aş vrea ca Iisus să fie aici, este un vis"
06 Iun 2014   •   10:22

Măicuţa Cristina Sciuccia a câştigat, joi, un concurs de talente din Italia, după ce în ultimele săptămâni a atras milioane de fani atât în peninsulă, cât şi în lume, scrie AFP.

Imediat după ce a câştigat concursul, tânăra de 25 de ani a cerut asistenţei să spună împreună rugăciunea "Tatăl nostru", pentru "a-i mulţumi celui de sus".

"Aş vrea ca Iisus să fie aici, este un vis", a spus ea după primirea trofeului. Măicuţa de 25 de ani i-a mulţumit cu căldură şi antrenorului ei, raper-ul J-Ax, pentru că a apărat-o de multe ori de cei care o criticau.

La rândul său, cântăreţul a calificat drept 'incredibil' parcursul sorei Cristina, care a venit pe scenă la braţul său pentru confruntarea finală cu ceilalţi trei finalişti.

Tânăra măicuţă a afirmat că nu intenţionează să renunţe la vocaţie, deşi în urma câștigării concursului, Universal Music îi oferă un contract pentru un disc.

Cristina Sciuccia spune că este gata "să revină la o viaţă normală" şi că se va mulţumi să cânte "cu tinerii, la biserică, în parohie, sau în şcoli", dacă superiorii săi vor decide astfel.

Măicuţa de 25 de ani a atras din ce în ce mai mulţi fani în timpul concursului, bătând toate recordurile de audienţă ale Rai Due, care s-au ridicat sistematic peste 15%. Interpretarea sa la prima vedere a hitului 'No One', al Aliciei Keys, a adunat peste 50 de milioane de vizualizări pe site-ul YouTube.



×
Parteneri
Anunţ de la MAI. Nimeni nu trebuie să se mai prezinte fizic la ghişeu
x close