Antena 3 CNN Timp liber Turism Blue Air anunță o nouă rută din București

Blue Air anunță o nouă rută din București

Blue Air anunță o nouă rută din București
20 Sep 2016   •   16:11

Blue Air, cea mai mare companie aeriana romaneasca, isi dezvolta operatiunile prin deschiderea rutei #84, Bucuresti - Tel Aviv. Zborurile se vor opera cu trei frecvente saptamanale in zilele de luni, joi si duminica, incepand cu 12 ianuarie 2017.

Gheorghe Răcaru, Director General Blue Air: „Odata cu lansarea zborurilor catre Tel Aviv, Blue Air intra pe o piata noua, dar in acelasi timp cunoscuta. Noua ruta va aduce mai aproape Bucurestiul de cele mai sfinte locuri ale crestinatatii, dar si de un oras modern, vesnic in miscare, care cu siguranta se va bucura de succes in randul romanilor. Orarul a fost special studiat pentru a raspunde atat nevoilor oamenilor de afaceri, turistilor de week-end, cat si pentru pelerinaj, iar preturile sunt foarte atractive, asa cum v-am obisnuit deja.”

Blue Air inregistreaza anul acesta cresteri semnificative, atat in privinta numarului de pasageri transportati, cat si al numarului de avioane care alcatuiesc flota. Compania estimeaza o crestere de 50% a traficului fata de anul precedent, la un total de 3,2 milioane de pasageri in 2016.

Pasagerii Blue Air vor putea calatori in conditii optime pe noua ruta Bucuresti – Tel Aviv, beneficiind de siguranta, confort sporit si tarife incepand de la 34.95 euro (pret pe segment de zbor, taxe incluse, locuri limitate). 

×
Subiecte în articol: Blue Air Tel Aviv
Parteneri
ANM: Zonele cele mai afectate de praful saharian
x close