Antena 3 CNN Actualitate 100 de minute: Legăturile explozive ale lui Sebastian Ghiță. De ce grei este legat și pe cine poate scufunda

100 de minute: Legăturile explozive ale lui Sebastian Ghiță. De ce grei este legat și pe cine poate scufunda

100 de minute: Legăturile explozive ale lui Sebastian Ghiță. De ce grei este legat și pe cine poate scufunda
14 Apr 2017   •   17:21

Andreea Sava a prezentat în emisiunea 100 de minute, ce oameni politici se află pe lista scurtă a lui Sebastian Ghiță și pe care fostul deputat poate să-i scufunde odată cu el.

Laura Codruța Kovesi, Victor Ponta, Gabriel Oprea, Florian Coldea, Traian Băsescu sunt doar câțiva din oamenii care au motive să se teamă, odată cu prinderea lui Ghiță.

Legăturile lui Sebastian Ghiță au ajuns aproape până la cel mai înalt nivel, despre el spunându-se chiar că ar fi cel mai puternic om din România, alături de Florian Coldea.

Pe 28 decembrie, fostul deputat oferea o primă înregistrare în care vorbea despre cum a cunoscut-o pe Laura Codruţa Kovesi în sediile SRI, la K2, K4 şi T14. S-ar fi întâlnit cu aceasta de "minim 2 ori pe săptămână încă din 2010 până în 2014", la unele discuţii fiind prezent şi generalul SRI Florian Coldea şi un şef al staţiei CIA din România. Pe 16 ianuarie, apare ultima înregistrare în care se spune că generalul Coldea şi Kovesi sunt agenţi serviciu secret străin, iar Coldea ar fi minţit la Comisia de anchetă. Următoarea zi, generalul Coldea se pensionează.

După această ultimă întregistrare, Sebastian Ghiță a tăcut. Nu însă și politicienii. Victor Ponta declara la vremea aceea: „Mă întreabă oamenii ce cred despre dezvăluirile lui Sebastian Ghiţă!". La rândul său, Liviu Dragnea spunea despre dezvăluirile lui Sebastian Ghiță: "Nu iau în râs declarațiile lui Ghiță. Această declarație asumată a lui Sebi Ghiță mă pune pe gânduri serios și cred că ar trebui să ne pună serios pe gânduri pe toți. Am înțeles că vor mai urma astfel de declarații și eu zic să le urmărim cu atenție".

Mai multe aflați din video de mai jos.

 

×
Parteneri
Elena Mateescu anunță o nouă schimbare a vremii, de Florii
x close