Antena 3 CNN Actualitate 100 de minute. SECHESTRU pe firma care administrează moşia lui Traian Băsescu

100 de minute. SECHESTRU pe firma care administrează moşia lui Traian Băsescu

100 de minute. SECHESTRU pe firma care administrează moşia lui Traian Băsescu
17 Mar 2015   •   17:30
La o verificare am reuşit să aflăm că şi firmele deţinute de Elena Udrea, două dintre ele, Agro Green Nana şi Băi Boghiş SRL sunt firme aflate sub sechestru
 
Când avocatul Elenei Udrea anunţa că s-a pus sechestru pe anumite conturi, spunea că este vorba de câteva milioane de lei, nu a lămurit exact situaţia. 
 
Informaţia a fost prezentată în ediţia de marţi a emisiunii "100 de minute", realizată de Alessandra Stoicescu, la Antena 3.
 
Reporterul Antena 3, Ana Maria Roman, a explicat că este vorba despre sechestru pus pe două dintre firmele deţinute de Elena Udrea, dintre care una este chiar firma care administrează moşia de la Nana a lui Traian Băsescu. 
 
"Agro Green Nana, societatea despre care ştiam deja că este sub sechestru, de la momentul la care s-a institutit sechestrul şi mai există şi societatea Băi Boghiş SRL. Mai există o firmă pe care o deţine Elena Udrea, care a rămas fără sechestru. Procurorii au mai pus sechestru şi pe imobile, dar şi pe terenuri pe care fostul ministru al Dezvoltării le deţine. Sunt sume destul de mari, probabil că cei de la ANI în perioada următoare, deşi nu mai au şefi, au inspectori care verifică şi probabil se vor interesa de sumele administrate de Elena Udrea în perioada respectivă. Există şi suspiciunea că aceste sume proveneau din activităţi infracţionale, nelegale. Aşadar, urmează să vedem cum vor finaliza anchetatorii cazul", a explicat Ana Maria Roman.

 

×
Subiecte în articol: sechestru avocat Elena Udrea Dezvoltare
Parteneri
Cu cât vor fi penalizați românii care se pensionează anticipat
x close