Antena 3 CNN Actualitate 13 doamne, premiate la Gala "Buzăul Genial - La Puterea 10"

13 doamne, premiate la Gala "Buzăul Genial - La Puterea 10"

13 doamne au fost premiate la Gala "Buzăul Genial – La Puterea 10". Este vorba despre femei remarcabile, care au atins excelenţa în profesiile lor și pe care le întâlnim astăzi în spitale, în școli, laboratoare, instituţii sociale, în săli de spectacol și galerii de artă sau în competiţii sportive.

de Redacția Antena 3 CNN    |    01 Apr 2024   •   15:36

Proiectul inedit a fost organizat de Antena 3 CNN în parteneriat cu Primăria Municipiului Buzău.

Gala "Buzăul Genial – La Puterea 10" a evocat personalităţi locale, care au scris istorie şi care şi-au găsit perechea în zilele noastre prin 13 doamne sau domnişoare, care prin ceea ce fac îşi lasă amprenta zi de zi asupra comunităţii.

Proiectul are ca scop promovarea unor modele feminine de succes în domenii precum sănătatea, educaţia, cultura sau antreprenoriatul.

"Am iniţiat un proiect, pe care îl ţinem de şapte ani, lună de lună - Personalităţi Buzoiene de Ieri şi de Astăzi. Ceea ce vedem aici este o continuare a acestui proiect foarte frumos, pentru că trebuie să dăm modele tinerei generaţii", a declarat Constantin Toma, primarul municipiului Buzău.

Rând pe rând, invitatele au urcat pe scenă, acolo unde au primit un trofeu simbolic, alături de o diplomă şi un buchet de flori.

Proiectul are un scop educativ, promovând în special în rândul tinerilor modele de succes din istoria judeţului.

×
Subiecte în articol: Buzau
Parteneri
Tânăr dezbrăcat de jandarmi, pentru a fi verificat de droguri, în Mamaia
x close