130 de pasageri blocaţi pe aeroportul din Cluj timp de 12 ore

25 Sep 2007   •   15:15
130 de pasageri blocaţi pe aeroportul din Cluj timp de 12 ore
Decolarea de pe Aeroportul Internaţional Cluj-Napoca a unui avion cu destinaţia Tunisia a fost amânată marţi dimineaţă cu aproape 12 ore, din cauza ceţii. Îmbarcarea celor aproximativ 130 de pasageri nu s-a efectuat deoarece avionul cu care aceştia trebuiau să plece nu a putut ateriza. Oamenii au fost extrem de nemulţumiţi de faptul că firma prin care făceau această călătorie nu i-a anunţat că vor fi întârzieri.

?Ar fi trebuit să decolăm către Tunisia la ora 2,45, dar am stat în sala de aşteptare a aeroportului fără să primim nici un fel de informaţie privind întârzierea. Am sunat la telefonul firmei, dar nu a răspuns nimeni?, a declarat unul dintre pasageri. Reprezentantul firmei Kartago Tours a spus că avionul respectiv trebuia să aterizeze la Cluj-Napoca la ora 1,55, dar a fost redirecţionat spre Budapesta din cauza ceţii.

Pasagerii au susţinut însă că la ora la care avionul lor trebuia să plece nu era ceaţă şi că aceasta s-a instalat abia în jurul orei 5. Potrivit directorului aeroportului, David Ciceo, la ora 10,15 avionul a aterizat în Cluj.

Pasagerii au sesizat Oficiul pentru Protecţia Consumatorului Cluj cerând sancţionarea vinovaţilor de întârzierea plecării avionului spre Tunisia.

Rompres

Parteneri
x close