Antena 3 CNN Actualitate 130 de pasageri blocaţi pe aeroportul din Cluj timp de 12 ore

130 de pasageri blocaţi pe aeroportul din Cluj timp de 12 ore

130 de pasageri blocaţi pe aeroportul din Cluj timp de 12 ore
25 Sep 2007   •   15:15

Decolarea de pe Aeroportul Internaţional Cluj-Napoca a unui avion cu destinaţia Tunisia a fost amânată marţi dimineaţă cu aproape 12 ore, din cauza ceţii. Îmbarcarea celor aproximativ 130 de pasageri nu s-a efectuat deoarece avionul cu care aceştia trebuiau să plece nu a putut ateriza. Oamenii au fost extrem de nemulţumiţi de faptul că firma prin care făceau această călătorie nu i-a anunţat că vor fi întârzieri.

?Ar fi trebuit să decolăm către Tunisia la ora 2,45, dar am stat în sala de aşteptare a aeroportului fără să primim nici un fel de informaţie privind întârzierea. Am sunat la telefonul firmei, dar nu a răspuns nimeni?, a declarat unul dintre pasageri. Reprezentantul firmei Kartago Tours a spus că avionul respectiv trebuia să aterizeze la Cluj-Napoca la ora 1,55, dar a fost redirecţionat spre Budapesta din cauza ceţii.

Pasagerii au susţinut însă că la ora la care avionul lor trebuia să plece nu era ceaţă şi că aceasta s-a instalat abia în jurul orei 5. Potrivit directorului aeroportului, David Ciceo, la ora 10,15 avionul a aterizat în Cluj.

Pasagerii au sesizat Oficiul pentru Protecţia Consumatorului Cluj cerând sancţionarea vinovaţilor de întârzierea plecării avionului spre Tunisia.

Rompres

×
Parteneri
Cea mai detaliată hartă a creierului uman realizată vreodată
x close