Antena 3 CNN Actualitate 174 de pasageri, care au sosit de la Bologna pe Aeroportul din Iaşi, au rămas fără bagajele de cală: "Nimeni nu ne-a spus nimic"

174 de pasageri, care au sosit de la Bologna pe Aeroportul din Iaşi, au rămas fără bagajele de cală: "Nimeni nu ne-a spus nimic"

Incidentul s-a produs în noaptea de marți spre miercuri, imediat după miezul nopţii, când cei 174 de pasageri veniţi de la Bologna au aterizat pe Aeroportul Internațional Iaşi.

174 de pasageri, care au sosit de la Bologna pe Aeroportul din Iaşi, au rămas fără bagajele de cală: "Nimeni nu ne-a spus nimic"
Sursa foto: Hepta
de Redacția Antena 3 CNN    |    04 Aug 2021   •   21:31

174 de pasageri care veneau de la Bologna la Iaşi au rămas fără bagajele de cală, după ce aceastea ar fi fost încurcate cu bagajele unor pasageri ai zborului către Chişinău, potrivit vremeanoua.ro

Aeronava a aterizat la Iaşi imediat după miezul nopţii, iar pasagerii şi-au dat seama că bagajele care se învârteau pe bandă nu sunt ale lor, după ce au observat că nimeni nu merge să le ridice. 

”Ne-am dat seama că nu sunt bagajele noastre când am văzut că aceleaşi valize se învârt de 3-4 ori pe bandă şi nimeni nu le ia. Am chemat pe cineva de la aeroport să ne ajute, să ne ofere măcar nişte informaţii. Nu a venit nimeni, nimeni nu ne-a spus nimic. A venit doar un paznic şi cei de la Poliţia de Frontieră, care ne-au spus să eliberăm zona!”, a declarat una dintre pasagere.

Unii dintre pasageri aveau medicamente esențiale în bagajul de cală

”Aveam medicamente vitale în bagaj. Le-am pus acolo gândindu-mă că ajung odată cu bagajul. Nici nu se pot procura din farmacii. Le luam special de la spital, o dată pe lună. Nu știu cum o să mă descurc fără ele. Sper să se rezolve cât mai repede situația. Deocamdată nu ne-a contactat nimeni!”, a declarat o altă pasageră.” 

Călătorii spun că nu ar fi pentru prima dată când, pe Aeroportul Iaşi, se întâmplă un astfel de incident.  

„Confirmăm informaţia. Compania aeriană care a operat cursa Bologna-Iaşi în data de 4.08.2021 se va asigura că toţi pasagerii care au ajuns pe Aeroportul din Iaşi (ora aterizării - 00:25) îşi vor putea recupera bagajele în cel mai scurt timp”, au transmis reprezentanţii Aeroportului Iaşi.

×
Parteneri
Zeci de magistrați au picat testul psihologic
x close