Antena 3 CNN Actualitate 273 de locuri pe care trebuie să le vezi înainte să pleci din România. Merită ţara noastră o şansă?

273 de locuri pe care trebuie să le vezi înainte să pleci din România. Merită ţara noastră o şansă?

273 de locuri pe care trebuie să le vezi înainte să pleci din România. Merită ţara noastră o şansă?
Sursa foto: Foto: Facebook
20 Noi 2011   •   18:55

Tot mai mulţi români sunt tentaţi să plece din România , pentru a experimenta traiul din alte ţări sau pentru a-şi clădi o viaţă mai bună în străinătate. Înainte de a face acest pas, cel mai important este să realizăm cât de multe locuri minunate merită să fie văzute în propria noastră ţară şi să încercăm, în acest fel, să devenim ambasadori ai României peste hotare.

Campania "273 de locuri pe care trebuie să le vezi înainte să pleci din România", care a prins viaţă în mediul online, vă prezintă o serie de locuri care vă vor face să vă gândiţi de două ori, înainte de a decide dacă vreţi cu adevărat să vă lăsaţi în urmă ţara.



De ce "273" şi cum a luat naştere campania

Magda Săvuică, iniţiatoarea proiectului "273 de locuri pe care trebuie să le vezi înainte să pleci din România", a povestit, în cadrul emisiunii Secvenţial cu Adrian Ursu, cum s-a născut campania.

"Am vrut să găsesc un număr care să atragă. (...) Ideea mi-a venit atunci când am vrut să văd mai mult decât oraşul în care m-am născut. Am început să caut locuri interesante. Iniţial, am publicat un album pentru prietenii mei care au fost foarte încântaţi, apoi m-am gândit că ar putea fi de interes şi pentru alţii" a spus Magda Săvuică.

Fotografiile care pot fi admirate pe contul oficial de Facebook  al campaniei sunt realizate atât de profesionişti, cât şi de amatori, a adăugat iniţiatoarea proiectului "273 de locuri pe care trebuie să le vezi înainte să pleci din România".

"Eu cred că cei care pleacă sunt principalii ambasadori ai României. Trebuie să învăţăm să ne iubim ţara şi să ducem imaginea ei mai departe, într-un mod frumos", a conchis Magda Săvuică.

 


Pentru mai multe materiale video, accesează www.videonews.ro.



×
Subiecte în articol: Facebook România
Parteneri
Sondajul care lămureşte mascarada politică
x close