Antena 3 CNN Actualitate 40.000 de locuri de muncă disponibile la Bursa generală a locurilor de muncă

40.000 de locuri de muncă disponibile la Bursa generală a locurilor de muncă

40.000 de locuri de muncă disponibile la Bursa generală a locurilor de muncă
18 Apr 2008   •   18:21

Peste 40.000 de posturi au fost disponibile, vineri, la Bursa generală a locurilor de muncă. 3.000 de agenţi economici au participat la eveniment, prezentându-şi ofertele în 119 agenţii din toate judeţele ţării. Cele mai multe locuri de muncă au fost destinate persoanelor fără studii superioare.

30 de companii sunt în căutare de forţă de muncă la Cluj. Cei mai căutaţi sunt muncitorii calificaţi. Angajatorii spun că oferă salarii generoase, cu toate astea mulţi dintre şomeri nu sunt cu adevărat interesaţi. Pretenţiile financiare ale vizitatorilor s-au dovedit destul de ridicate.

În Sibiu, au fost puse la dispoziţie 1.000 de locuri de muncă, cele mai multe în domeniul confecţiilor. Majoritatea sibienilor nu au studii superioare, dar speră să îşi gasească un loc de muncă bine plătit.

Bursa a locurilor de muncă a fost un real succes la Braşov, unde angajatorii au oferit peste 1.300 de joburi. Mai bine de 1.000 de persone interesate s-au prezentat la bursă.

La Iaşi s-a organizat cea mai mare Bursă Generală a Locurilor de Muncă din ultimii ani. Au participat peste 130 de firme interesate să recruteze muncitori necalificaţi, ospătari, cofetari şi ingineri IT.

Nici în Bihor lucrurile nu au stat mai rău. 57 de angajatori pun la bătaie 1.300 de locuri de muncă.

Antena3.ro

×
Parteneri
Cod portocaliu de ploi, grindină și vijelii! Avertizare meteo imediată
x close