Antena 3 CNN Actualitate 555 de cupluri au sărbătorit nunta de aur la Primăria Sectorului 2

555 de cupluri au sărbătorit nunta de aur la Primăria Sectorului 2

555 de cupluri au sărbătorit nunta de aur la Primăria Sectorului 2
09 Sep 2007   •   19:45

Primăria Sectorului 2 a organizat duminică, în faţa centrului său administrativ, sărbătorirea cuplurilor din sector care au împlinit 50 de ani de căsătorie sau mai mult. Acţiunea, intitulată „50 de ani de căsătorie - Reînnoirea jurămintelor în stil european”, a debutat cu un discurs al primarului Neculai Onţanu, care a felicitat cele 555 de cupluri ce au sărbătorit nunta de aur. Cu acest prilej, s-a depăşit recordul de 305 cupluri care sărbătoresc nunta de aur în acelaşi timp, cu care s-a intrat în Cartea Recordurilor în iulie.

În prezenţa a peste 5.000 de participanţi, sărbătoriţi şi invitaţii lor, Preasfinţitul Sebastian Ilfoveanul, episcop vicar al Arhiepiscopiei Bucureştilor, a oficiat o slujbă religioasă, pentru trăinicia legămintelor de credinţă ale tuturor cuplurilor. La acţiune au participat şi nume sonore ale culturii româneşti, între care s-au aflat Carmen Stănescu, soţul acesteia, Damian Crâşmaru, actorii Adela Mărculescu, Nicu Constantin, Ileana Stana Ionescu, Andrei Ionescu, Eusebiu Ştefănescu, Cristina Deleanu, Eugen Cristea şi criticul de artă Ruxandra Garofeanu.

Cu acelaşi prilej, printr-un mesaj înregistrat, participanţilor li s-a adresat şi actorul Florin Piersic. Sărbătoriţii au primit din partea primarului Onţanu o diplomă de excelenţă, un certificat european aniversar şi câteva cadouri. Invitaţii sărbătoriţilor au primit din partea Primăriei Sectorului 2 o diplomă de participare.

Şi primarul a primit un cadou de la unul dintre sărbătoriţi, col(r) Vasile Nicolae Mireuţă, căsătorit de 59 de ani, dăruindu-i o carte scrisă chiar de el, iar ceilalţi participanţi mai multe buchete de flori.

Rompres

×
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
MAE a refuzat intrarea în țară a unei delegații de la Kremlin. Rusia amenință
x close