Antena 3 CNN Actualitate 7 jurnalişti ai TVR transferaţi fără motiv

7 jurnalişti ai TVR transferaţi fără motiv

7 jurnalişti ai TVR transferaţi fără motiv
23 Oct 2007   •   12:58

Şapte jurnalişti care lucrau la principalul jurnal de ştiri al TVR, au fost înlăturaţi din echipa care se va ocupa pe mai departe de principalul buletin informativ al postului public. Toţi cei şapte au fost transferaţi, fără motiv, la alte ediţii: ştirile de noapte, cele regionale sau cele de prânz. Acestora li s-a interzis să facă declaraţii privind situaţia actuală din TVR. Decizia a fost luată de Mădălina Rădulescu, director interimar al nou-înfiinţatului Departament de Ştiri. Rodica Culcer directorul de Ştiri al TVR nu a fost consultată îm această privinţă iar decizia a fost luată în lipsa sa.

Anca Lăzărescu, producător executiv, a fost transferată la jurnalul de noapte, editorii Radu Gafta, Nadina Dogioiu şi Doina Georgescu au ajuns la TVR 2, jurnalul regional, Adriana Gulea a fost mutată la jurnalul de la ora 14 iar editorii Liviu Popescu şi Ana Maria Panait au ajuns la jurnalul de noapte.

Surse din TVR spun că în spatele reorganizării este o decizie politică, dată fiind relaţia conflictuală a Rodicăi Culcer cu şeful televiziunii, Alexandru Sassu.

Antena3.ro

×
Parteneri
Cardurile de energie expiră! Cum pot scoate românii banii cash rămași
x close