Antena 3 CNN Actualitate A doua sesiune de Bac se desfăşoară cu tot cu protocol

A doua sesiune de Bac se desfăşoară cu tot cu protocol

A doua sesiune de Bac se desfăşoară cu tot cu protocol
20 Aug 2007   •   19:03

Bac-ul se ţine cu protocol. A început a doua sesiune a examenului de bacalaureat şi candidaţii se gândesc deja la cadouri si aranjamente. E ultima şansă anul acesta pentru cei care nu au trecut de prima sesiune. Aşa că sunt gata să facă unele ?sacrificii?. Candidaţii care s-au înscris pentru a doua sesiune a bacalaureatului sunt absolvenţi din anii trecuţi, cei care au rămas corigenţi în clasa a XII-a sau absolvenţii care au picat la prima sesiune. Mulţi dintre candidaţi au vârste de peste 35 de ani. Până acum nu au avut nevoie de o diplomă de bacalaureat. De teamă să nu rămână fără serviciu, ei sunt obligaţi acum să-şi amintească de roman, basm sau poezie.

Examenul de bacalureat continuă miercuri cu proba la limba străină, iar de joi încep probele scrise. Rezultatele se vor afişa pe 31 august şi tot atunci se vor depune şi contestaţiile. Pe 3 septembrie, candidaţii vor afla rezultatele finale.

A doua sesiune de bacalaureat înseamnă şi măsuri speciale de ordine. Peste 400 de jandarmi vor păzi centrele de examinare şi de evaluare din întreaga ţară.

Antena 3

×
Parteneri
Sărbătoarea Paştelui în lume. Tradiţii şi obiceiuri inedite, în mai multe țări
x close