A învins sistemul! Un bucureştean a făcut un scandal monstru până când şi-a recuperat maşina ridicată din stradă - VIDEO

24 Iun 2010   •   22:58
A învins sistemul! Un bucureştean a făcut un scandal monstru până când şi-a recuperat maşina ridicată din stradă - VIDEO Videonews.ro

Un bucureştean şi-a recuperat maşina ridicată din stradă, după ce a făcut un scandal de-a oprit lumea şi traficul lângă el. S-a întâmplat lângă Gara de Nord, joi după-amiază. Angajaţii firmei de ridicări, poliţia comunitară şi poliţia rutieră au capitulat în faţa şoferului, care a ţipat încontinuu şi nu a vrut să le dea actele.

Omul a văzut când i-au ridicat maşina şi-a fugit prin trafic să o recupereze. Desculţ chiar. ?Nu plec de aici. Mi-aţi furat maşina!?, a strigat bărbatul care s-a instalat în maşina lui aşezată pe platformă şi a refuzat să mai iasă.

Până la urmă, au coborât maşina de pe platformă, cu tot cu bărbat. Chiar şi aşa, tot n-a vrut să iasă din ea. I-au ridicat maşina pentru că era parcată pe colţul intersecţiei, în apropierea unei treceri de pietoni. Poliţia îi făcuse proces verbal de ridicare şi l-ar fi costat 800 de lei ca să o recupereze.

A scăpat mai ieftin, cu o amendă pentru tulburarea liniştii publice de 200 de lei, una pentru parcare neregulamentară, de 180 de lei, trei puncte de penalizare şi satisfacţia că a invins sistemul.

ObservatorParteneri
x close