x close

A murit Decebal Traian Remeș. Mărturisirea cutremurătoare despre boala care i s-a tras din închisoare

de D.G.    |    14 Feb 2020   •   19:25
A murit Decebal Traian Remeș. Mărturisirea cutremurătoare despre boala care i s-a tras din închisoare 817 foto: Agerpres

A murit fostul ministru al Agriculturii Decebal Traian Remeș.

Decebal Traian Remeș avea 70 de ani și era internat la Secția Oncologie de o săptămână. Vineri după-amiază, organismul său a cedat. Fostul politician suferea de cancer.

Fostul ministru Decebal Traian Remeș, condamnat și încarcerat în dosarul ”Caltaboșul”, a vorbit în martie 2018, în exclusivitate pentru ”Sinteza Zilei”, despre faptul că numele său apare pe ”lista neagră” a Comisiei Europene.

”Nici nu mai am puterea să mă revolt. Băsescu e la capătul tuturor relelor. Să le dea Dumnezeu o urmă de minte și bună-voință, să iubească aproapele, nu să-l pedepsească pe nedrept” le-a transmis el celor care au fost implicați în cazul său.

Fostul demnitar era și atunci internat în spital, fiind grav bolnav, condițiile din închisoare punându-și amprenta asupra sa.

”Sunt internat. Am probleme cu respirația. Din penitenciar mi se trage, periodic am crize. E incapacitatea de a respira, e cronică” mărturisea Decebal Traian Remeș.

Parterneri
Parterneri
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri!
Nu, multumesc Accept
sati