Antena 3 CNN Actualitate A murit în secţia de Poliţie, după ce a fost prins la furat

A murit în secţia de Poliţie, după ce a fost prins la furat

A murit în secţia de Poliţie, după ce a fost prins la furat
07 Iul 2010   •   11:11

Un gălăţean de 42 de ani a murit la sediul Inspectoratului Judeţean de Poliţie, unde era cercetat pentru furt. Bărbatul, care fusese prins cu mai multe piese furate de la combinatul siderugic Arcelor Mittal Galaţi, a făcut stop cardiac, transmite corespondentul Mediafax.

Un comunicat al Poliţiei Judeţene Galaţi arată că bărbatul fusese prins la poarta combinatului transportând cu o autoutilitară mai multe piese metalice. Gălăţeanul a fost dus la sediul Secţiei 4 Poliţie pentru cercetări, stabilindu-se că piesele erau furate din incinta societăţii.

În timp ce era audiat, omul a făcut stop cardiac şi a murit. "La orele 19.40, în momentul începerii procedurii de amprentare, bărbatului i s-a făcut rău, a căzut din picioare şi imediat poliţiştii au încercat să-i acorde primul ajutor, totodată sunând şi la 112, pentru a trimite un echipaj al Serviciului Judetean de Ambulantă Galaţi. În zece minute un echipaj al Serviciului Judeţean de Ambulanţă a sosit la faţa locului, iar personalul de specialitate a făcut manevre de resuscitare cardio-respiratorie timp de 30 de minute, dar fără rezultat, bărbatul decedând", se precizează în comunicatul Poliţiei.

Foto: Intact Images

Antena3.ro

 

×
Subiecte în articol: furat Politie
Parteneri
Atenţionare meteo ANM: Ploi, vijelii, lapoviţă şi ninsoare
x close