Antena 3 CNN Actualitate A murit jurnalistul Marius Albin Marinescu, autor al multor anchete care l-au vizat pe Klaus Iohannis

A murit jurnalistul Marius Albin Marinescu, autor al multor anchete care l-au vizat pe Klaus Iohannis

Jurnalistul sibian Marius Albin Marinescu s-a stins din viață, marți, la domiciliul său din Sibiu, după o lungă și grea suferință. Marius Albin Marinescu era autorul unor dezvăluiri spectaculoase, unele legate chiar de Klaus Iohannis, de pe vremea când acesta era primar la Sibiu.

A murit jurnalistul Marius Albin Marinescu, autor al multor anchete care l-au vizat pe Klaus Iohannis
de Gabriel Dano    |    15 Dec 2020   •   22:40

Este vorba în special despre afacerile cu case ale lui Klaus Iohannis și ale soției sale. În urmă cu mai mulți ani, Albin Marinescu i-a fost chiar contracandidat lui Iohannis la primăria Sibiu, din partea PNȚCD.

În primăvara acestui an, Marinescu, redactor-șef al revistei, devenit ulterior doar site, ”Justițiarul”, din Sibiu, a fost primul ziarist interzis de Grupul de Comunicare Strategică, potrivit inpolitics.ro.

În urma unei analize a Grupului de Comunicare Strategică, Ministerul Afacerilor Interne a solicitat la finalul lunii aprilie 2020 către ANCOM să emită o decizie de blocare a accesului la site-ul lui Marius Albin Marinescu, pe motiv că „pe site-ul amintit au fost păstrate și postate informații false referitoare la COVID – 19”.

 

 

×
Subiecte în articol: Marius Albin Marinescu Klaus Iohannis
Parteneri
România, sub asaltul valului de praf saharian
x close