Antena 3 CNN Actualitate A murit Viorica Quintus, soţia lui Mircea Ionescu Quintus

A murit Viorica Quintus, soţia lui Mircea Ionescu Quintus

PNL a anunțat, luni, decesul Vioricăi Quintus, soţia liderului liberal Mircea Ionescu Quintus. Fostul politician post-decembrist o numea pe Viorica Quintus „Doamna de fier”. Reprezentanții PNL au transmis condoleanțe familiei îndoliate.

A murit Viorica Quintus, soţia lui Mircea Ionescu Quintus
Sursa foto: Agerpres
de Dan Gabor    |    26 Oct 2020   •   16:19

„Partidul Naţional Liberal transmite condoleanţe familiei îndoliate şi va păstra vie memoria - aşa cum o numea Mircea Ionescu Quintus pe cea care i-a fost alături în cele mai grele momente”.

„Ne exprimăm regretul faţă de dispariţia dureroasă a doamnei Viorica Quintus, soţia liderului liberal Mircea Ionescu Quintus, cea care i-a stat aproape în întreaga sa activitate publică şi politică. Dumnezeu să o odihnească în pace”, a transmis PNL.

„Doamna Viorica Quintus, soţia, prietena şi colega de partid a fostului lider politic liberal Mircea Ionescu-Quintus, a murit, luni dimineaţa, la vârsta de 94 de ani. Viorica Quintus a fost soţia lui Mircea Ionescu-Quintus, alături de care a stat atât în cele mai grele clipe, în care era haituit de regimul comunist, dar şi în cele mai frumoase momente, când a condus PNL şi Ministerul Justiţiei.

Vom rămâne veşnic recunoscători dnei. Quintus pentru ajutorul oferit Asociaţiei Mircea Ionescu-Quintus, de fiecare dată când i-am solicitat sprijinul! Vom rămâne luptători pentru valorile naţionale, liberale şi democratice care le-au ghidat vieţile soţilor Quintus. Rămas bun, doamna Quintus!”, este un alt mesaj postate de Asociaţia Mirceal Ionescu-Quintus.

Mircea Ionescu Quintus, fost preşedinte al Partidului Național Liberal, s-a stins din viaţă în septembrie 2017, la vârsta de 100 de ani.

×
Subiecte în articol: Mircea Ionescu Quintus Viorica Quintus
Parteneri
Judecătoarea Popoviciu, recuzată în dosarul accidentului de la 2 Mai
x close