Antena 3 CNN Actualitate A venit iarna în România. Prima ninsoare, după ce temperaturile au scăzut până la zero grade Celsius

A venit iarna în România. Prima ninsoare, după ce temperaturile au scăzut până la zero grade Celsius

Vremea friguroasă a pus stăpânire pe România iar în câteva zile am trecut de la tricouri şi pantaloni scurţi la geci groase, umbrele şi ghete îmblănite. În mai multe regiuni din ţară, temperaturile au scăzut până la limita îngheţului iar acolo ploaia s-a transformat în lapoviţă şi mai apoi în ninsoare.

A venit iarna în România. Prima ninsoare, după ce temperaturile au scăzut până la zero grade Celsius
Sursa foto: foto: instamady via Instagram
de Cristi Popovici    |    13 Oct 2020   •   23:45

Este şi cazul zonei Arieşeni, din munţii Apuseni, unde temperatura a scăzut până la un grad celsius iar ploaia care a căzut întreaga zi s-a transformat în ninsoare.

Peisajul s-a transformat rapid într-unul de iarnă autentică, moment oportun pentru pasionaţii de fotografii să posteze imaginile pe reţelele de socializare.

Începând din această noapte şi până mâine la ora 18.00, în zona Munţilor Apuseni vântul va sufla tare, cu viteze de până la 100 de km/h, anunţă ANM.

De joi, vremea se va încălzi uşor în întreaga ţară.

Cerul va fi variabil, dar din orele serii şi pe parcursul nopţii nebulozitatea se va accentua treptat în jumătatea de vest a teritoriului. Va ploua în general moderat cantitativ (izolat peste 15-20 l/mp) în Banat, Crişana şi Maramureş şi pe spaţii mici şi slab în vestul Olteniei şi al Transivaniei. Maximele vor atinge, vineri 23 de grade Celsius, uşor mai ridicate în Muntenia şi Dobrogea

 

×
Subiecte în articol: Arieşeni
Parteneri
Primul sondaj după ce Firea a intrat în cursa pentru Primăria Capitalei
x close