Antena 3 CNN Actualitate Abuz de putere. Un procuror DNA, suspectat că a bătut un tânăr chiar în faţa poliţiştilor

Abuz de putere. Un procuror DNA, suspectat că a bătut un tânăr chiar în faţa poliţiştilor

Abuz de putere. Un procuror DNA, suspectat că a bătut un tânăr chiar în faţa poliţiştilor
19 Sep 2008   •   11:40

Un procuror DNA este acuzat că a bătut un băiat de numai 16 ani. Scena s-ar fi petrecut chiar în faţa primăriei sctorului 1. Magistratul l-a acuzat pe tânăr că i-ar fi zgâriat maşina. Supărat că cineva i-ar fi zgâriat maşina, procurorul DNA, Dragoş Cojocaru, a bătut în una dintre serile trecute, un băiat de numai 16 ani chiar în faţa Primăriei Sectorului 1 din Capitală. Potrivit martorilor, citaţi de jurnaliştii de la Libertatea, anchetatorul i-a băgat mâna în gât băiatului şi l-a lovit peste faţă. Ştefan Petrescu, un baiat de numai 16 ani a căzut la picioarele poliţiştilor, care nu au făcut absolut nimic.

"Sunt procuror şi oricum nu aveţi ce să îmi faceţi!" sunt cuvintele pe care Dragoş Cojocaru, le-ar fi adresat celor doi poliţişti de la secţia 4, chemaţi chiar de el la faţa locului, prin serviciul 112.



?Duminică seara, pe la nouă si jumătate, lângă primarie, stăteam de vorbă vreo zece băieţi. La un moment dat, au aparut doi agenţi de poliţie şi după ceva timp a venit şi un bărbat îmbrăcat în costum. Le-a arătat o legitimaţie poliţiştilor şi, după ce le-a zis că e procuror, a început să-mi vorbească urât.? a declarat băiatul pentru jurnaliştii de la Libertatea. ?M-a înjurat de mama şi mă tot întreba de ce i-am zgâriat maşina. Că ştie el că eu am fost. Apoi, de faţă cu oamenii legii, mi-a băgat mâna în gât şi m-a lovit puternic în faţa? a mai spus acesta.

Potrivit jurnaliştilor, oamenii legii s-au intimidat. Disperat, băiatul l-a sunat pe tatăl său care a ajuns imediat lângă clădirea Primăriei. Acesta susţine că şi-a găsit copilul zgâriat pe gât, lovit la faţă şi cu tricoul sfâşiat. Doar la insistenţele bărbatului şi ale martorilor, poliţiştii l-au condus pe procuror la secţie pentru declaraţii.

Acolo acesta a depus o plângere în care menţionează că o persoană necunoscută i-a zgâriat maşina. Totuşi, atrag atenţia jurnaliştii, procurorul DNA, Dragoş Cojocaru, nu poate fi anchetat decât de colegii săi de la parchetul instanţei supreme.

Antena3.ro

×
Subiecte în articol: DNA
Parteneri
Răsturnare de situaţie în ultimul sondaj CURS pentru PMB
x close