Antena 3 CNN Actualitate Abuzurile în cazul Alexandrescu: "Nu există nici o explicaţie juridică pentru graba procurorilor"

Abuzurile în cazul Alexandrescu: "Nu există nici o explicaţie juridică pentru graba procurorilor"

Abuzurile în cazul Alexandrescu: "Nu există nici o explicaţie juridică pentru graba procurorilor"
06 Iun 2013   •   22:11

Avocatul lui Sorin Alexandrescu, Gheorghe Mateuţ, a dezvăluit în ediţia de joi seară a emisiunii "Sinteza Zilei" de la Antena 3 mecanismul incredibil prin care a început urmărirea penală a directorului Antena Group.

Avocatul a subliniat, într-o convorbire telefonică la Antena 3, că au fost îndeajuns doar câteva ore ca plângerea unui administrator al RCS RDS să se transforme într-un mandat de urmărire şi interceptare a lui Sorin Alexandrescu.

Sorin Alexandrescu: Şantajul nu există. Administratorul RCS&RDS a vrut să facă o înţelegere cu mine

Gheorghe Mateuţ a mai arătat că procurorul de la Parchetul General, care a dispus aceste mandate, ar fi renunţat iniţial la acest caz. Din motive încă necunoscute, după câteva ore, procurorul a revenit asupra deciziei, considerând că dosarul este de competenţa sa.

"Nu există nici o explicaţie juridică pentru graba procurorilor", a declarat avocatul  Gheorghe Mateuţ.

Avocatul lui Sorin Alexandrescu a explicat şi în ediţia specială a emisiunii "100 de minute" de la Antena 3 că, în apărarea acestuia, a arătat pe fond instanţei că nu s-a îndeplinit condiţia obligatorie a oricărei arestări preventive, şi anume aceea a existenţei unor probe sau indicii temeinice că inculpatul a săvârşit o infracţiune.

Directorul Antena TV Group, Sorin Alexandrescu, va fi cercetat în libertate în dosarul în care este acuzat că l-a şantajat pe administratorul RCS&RDS Ioan Bendei, a decis definitiv, joi, Tribunalul Bucureşti, care a admis recursul faţă de arestarea preventivă dispusă în cazul acestuia. 

×
Subiecte în articol: Sinteza Zilei
Parteneri
Se bagă pensiile pe card! S-a aflat exact data la care se vor vira banii
x close