Antena 3 CNN Actualitate Accesul la Maratonul București se va face în baza certificatului verde

Accesul la Maratonul București se va face în baza certificatului verde

La Maratonul București, care se va desfășura în 30 și 31 octombrie, vor avea acces toți alergătorii care pot prezenta un certificat verde care atestă vaccinarea, testarea sau trecerea prin boală.

Accesul la Maratonul București se va face în baza certificatului verde
Sursa foto: Pixabay
de Andreea Cigolea    |    25 Sep 2021   •   13:10

Organizatorii anunță că, în conformitate cu reglementările, la Maratonul București va fi permis accesul tuturor alergătorilor care vor face dovada înregistrării și care pot prezenta certificatul verde.

Documentul atestă, după caz, schema completă de vaccinare, trecerea prin boală sau rezultatul negativ al testului Covid.

De asemenea, Bucharest Running Club anunță că va asigura gratuit testarea pentru persoanele care nu au trecut prin boală și/sau nu sunt vaccinate, pe baza prezentării confirmării înscrierii la una dintre curse. Testarea va fi efectuată de o clinică acreditată de Ministerul Sănătății, cu maximum 48 de ore înainte de ora startului în cursă.

Maratonul București va avea loc 30-31 octombrie și este organizat de Bucharest Running Club. „Începând cu anul 2008, Bucureștiul a fost inclus în circuitul internațional al maratoanelor, alăturându-se celorlalte capitale europene care găzduiesc anual astfel de competiții”, au transmis organizatorii.

×
Subiecte în articol: maraton București
Parteneri
Hidroelectrica, schimbări importante pentru clienți: "Au apărut opțiuni noi!"
x close