Antena 3 CNN Actualitate Accident aviatic pe Aerodromul Clinceni. Pilotul avionului a murit (VIDEO)

Accident aviatic pe Aerodromul Clinceni. Pilotul avionului a murit (VIDEO)

Accident aviatic pe Aerodromul Clinceni. Pilotul avionului a murit (VIDEO)
Sursa foto: Avion
04 Iul 2009   •   10:18

Pilotul unui avion de mici dimensiuni a murit vineri seară după ce avionul pe care îl pilota s-a prăbuşit în apropiere de Aerodromul Clinceni. Accidentul s-a petrecut în timpul unui antrenament. Se pare că accidentul a survenit în timp ce pilotul simula o pană de motor. Avionul pe care îl pilota era de mici dimensiuni şi s-a prăbuşit aseară, lîngă aerodromul Clinceni.

Trupul pilotului a fost ridicat de către cei de la medicină legală. Epava avionului a fost dusă într-o zonă izolată unde va fi verificată de inspectorii autorităţii aeronautice civile. Din primele investigaţii se pare că pilotul simula o decolare cu probleme şi anume o pană de motor.

Proprietarul avionului spune că aeronava nu avea probleme tehnice, iar specialiştii susţin că acest tip de avion este unul destul de sigur şi că nu prezintă pericol. Cei care l-au cunoscut pe pilot povestesc că acesta manevra foarte bine comenzile unui avion şi provenea dintr-o familie cu experienţă în domeniu.

În urmă cu o lună, pe Aerodromul Clinceni a avut loc un alt accident aviatic în urma căruia, comandantul aerodromului, Mihai Dobre Ţone, şi-a pierdut viaţa.



Antena 3

×
Parteneri
Metoda prin care românii au păcălit automatele de reciclare
x close