Antena 3 CNN Actualitate Accident bizar la Galaţi. O femeie a scăpat cu viaţă după ce a călcat-o trenul (VIDEO)

Accident bizar la Galaţi. O femeie a scăpat cu viaţă după ce a călcat-o trenul (VIDEO)

Accident bizar la Galaţi. O femeie a scăpat cu viaţă după ce a călcat-o trenul (VIDEO)
03 Iul 2009   •   20:28

O femeie a scăpat cu viaţă după ce a fost călcată de tren şi târâtă câteva zeci de metri. S-a ales cu câteva coaste rupte, dupa ce s-a izbit, pe scuter, de trenul pe care nu-l vazuse. Accidentul bizar s-a întâmplat în Galaţi.

Protagonista întâmplării este o femeie de 28 de ani, din comuna gălăţeană Lieşti. Vineri de dimineaţă, femeia s-a urcat pe scuterul pe care îl conduce de ceva vreme şi s-a dus să ia pâine. Familia ei o aştepta acasă, cu masa pusă, dar femeia nu a mai ajuns. Rudele ei au găsit-o la spital, în sala de operaţii. Arăta foarte rău, dar după câteva ore de îngrijiri starea ei s-a îmbunătăţit. Acum femeia nu-şi mai aduce aminte mare lucru, dar este foarte fericită că a scăpat cu viaţă.

Femeia se îndrepta spre un magazin aflat de partea cealaltă a comunei şi, ca să ajungă acolo, trebuia să treacă de calea ferată. Dar acesta nu era un motiv de îngrijorare. Era pe motoscuterul pe care îl are de câţiva ani buni şi drumul nu îl făcea pentru prima oară.

?Nu s-a asigurat la trecerea de cale ferată, mai mult, la apropierea automotorului a mărit viteza de deplasare, fiind acroşată frontal?, a declarat comisarul Ştefan Constandache - Poliţia Transporturi Galaţi.

În urma izbiturii, femeia a rămas pe motoscuter şi a fost târâtă câteva zeci de metri pe pietriş. După minute bune de chin, şi-au făcut apariţia două echipaje SMURD. Medicii se aşteptau la ce e mai rău.

?Era stabilă, dar era, totuşi, într-o stare gravă, cu multiple fracturi printre care şi trei corpuri vertebrale fracturate la nivelul vertebrei toracale 9 şi lombare 4 şi 5?, a declarat dr. Angel Trifan, medic coordonator UPU - SMURD Galaţi.

Orice mişcare greşită i-ar fi secţionat măduva spinării. ?Fracturi costale 9, 10, 11 pe partea dreaptă, cu pneumotorax care a fost drenat în sala de operaţie. A avut o plagă foarte foarte mare cu lambou cutanat, pur şi simplu pielea îi era desprinsă de pe faţă?, a precizat dr. Angel Trifan - medic coordonator UPU - SMURD Galati.

Totuşi, femeia era perfect conştientă. A fost dusă la spital şi după câteva ore de stat la terapie intensivă, starea ei nu i-a mai îngrijorat deloc pe medici.



Observator

×
Parteneri
El este tânărul de 27 de ani, ucis pe o stradă din Suceava!
x close