Antena 3 CNN Actualitate Accident cu mașina Poliției, în Capitală. Surpriză uriașă pentru poliţişti când au văzut cine era la volan

Accident cu mașina Poliției, în Capitală. Surpriză uriașă pentru poliţişti când au văzut cine era la volan

Un consul onorific al Serbiei a fost prins băut la volan în Capitală. Bărbatul a încercat să se sustragă unui control, iar în graba de a părăsi locul a acroşat o maşină a poliţiei. În urma impactului, o agentă a fost rănită.

Accident cu mașina Poliției, în Capitală. Surpriză uriașă pentru poliţişti când au văzut cine era la volan
Sursa foto: Foto: Politia Romana/Facebook
18 Ian 2020   •   11:49

Șoferul consumase alcool, rezultatul la alcooltest fiind de 0,34mg alcool pur în aerul expirat. În mașina se mai aflau alte trei persoane.

”La ora 00:30, în zona Pipera, agenți de poliție din cadrul Brigăzii Rutiere, aflați în exercitarea atribuțiilor de serviciu, au efectuat semnal regulamentar de oprire față de un conducător auto. Acesta a refuzat să oprească și și-a  continuat deplasarea pe Șos. Pipera. S-a procedat la urmarirea acestuia, polițiștii solicitând  sprijinul colegilor din zonă . Un echipaj aflat în traseul conducătorului auto  a efectuat semnal de oprire autovehiculul, însă acesta nu a oprit și a lovit autospeciala de poliție. S-a continuat urmarirea autovehiculul, a fost oprit, iar conducătorul auto  și ocupanții au imobilizați. A fost identificat bărbatul care se află la volan, are 42 de ani și este cetățean străin. Acesta a fost testat cu aparatul alcooltest rezultatul fiind 0,34 mg alcool pur in aerul expirat.În autovehicul se mai aflau 3 ocupanți. În urma acestui eveniment, unul dintre polițiști a fost  transportat la spital pentru îngrijiri medicale”, anunță Brigada Rutieră.
 

×
Subiecte în articol: masina politiei accident rutier
Parteneri
Ploile și vijeliile se extind chiar înainte de Paște!
x close