Antena 3 CNN Actualitate Accident CUTREMURĂTOR pe A2. Doi copii, de 4 şi 6 ani, au văzut cum părinţii şi fratele lor mor striviţi sub un TIR

Accident CUTREMURĂTOR pe A2. Doi copii, de 4 şi 6 ani, au văzut cum părinţii şi fratele lor mor striviţi sub un TIR

Accident CUTREMURĂTOR pe A2. Doi copii, de 4 şi 6 ani, au văzut cum părinţii şi fratele lor mor striviţi sub un TIR
de O.P.    |    03 Iul 2013   •   06:03

Vacanţa s-a terminat tragic pentru o familie care mergea la mare. La kilometrul 37, pe Autostrada Soarelui. Un copil şi amândoi părinţii lui au murit, iar ceilalţi doi copii ai familiei au ajuns la spital, după ce maşina în care se aflau a derapat pe o bucată de cauciuc de pe şosea şi a intrat sub un TIR.

Era TIR-ul al cărui cauciuc explodase cu puţin timp în urmă şi se împrăştiase pe drum. Autotrenul era parcat regulamentar pe banda de urgenţă când maşina în care se aflau cei cinci oameni i s-a oprit direct sub roţi.

Familia, cu trei copii de 4, 5 şi 6 ani, venea dinspre Râmnicu Vâlcea şi se îndrepta spre mare. La kilometrul 37 pe Autostrada Soarelui, maşina a patinat pe un cauciuc aflat pe şosea şi s-a oprit sub roţile unui TIR. Exact TIRUL al cărui cauciuc explodase şi se împrăştiase pe drum cu puţin timp în urmă.

Tirul staţiona regulamentar pe banda de urgenţă de la Autostrada Soarelui. Şoferul schimba roata maşinii, după ce îi explodase cauciucul. Cei doi copii care au supravieţuit tragediei sunt internaţi la Spitalul Floreasca din Capitală.

×
Subiecte în articol: accident
Parteneri
De la 1 iulie, se scumpesc carburanţii. Cu cât va plăti mai mult un şofer
x close