Antena 3 CNN Actualitate Nicolae Ciucă: ”Guvernul României este alături de prietenii noştri din Grecia!”

Nicolae Ciucă: ”Guvernul României este alături de prietenii noştri din Grecia!”

Guvernul României este alături de prietenii noștri din Grecia, în urma tragicului accident feroviar, arată Nicolae Ciucă într-un mesaj pe Twitter: „Gândurile noastre de compasiune se îndreaptă către familiile celor care şi-au pierdut viața”.

Nicolae Ciucă: ”Guvernul României este alături de prietenii noştri din Grecia!”
Sursa foto: Hepta
de Laura Dinu    |    01 Mar 2023   •   10:46

„Guvernul României este alături de prietenii noștri din Grecia, în urma tragicului accident feroviar. Gândurile noastre de compasiune se îndreaptă către familiile celor care şi-au pierdut viața. Le doresc însănătoșire grabnică celor răniți”, transmite premierul Nicolae Ciucă, într-un mesaj postat pe Twitter.

Două trenuri s-au ciocnit în apropiere de orașul grec Larissa. În urma accidentului care a avut loc în noaptea de marți spre miercuri au fost cel puțin 32 de morți și zeci de răniți, anunță serviciile de urgență.

Citește și: Două trenuri s-au ciocnit în Grecia! Cel puțin 32 de persoane au murit și peste 80 au ajuns la spital grav rănite

În accident au fost implicate un tren de marfă și un tren de pasageri care se deplasa între Salonic și Larissa și în care se aflau aproximativ 350 de oameni.

×
Subiecte în articol: Nicolae Ciucă PNL Grecia accident feroviar
Parteneri
ANM anunţă prognoza meteo pentru Săptămâna Mare
x close