Antena 3 CNN Actualitate Accident grav pe DN1! Doi tineri au murit după ce au intrat cu mașina într-un autotren

Accident grav pe DN1! Doi tineri au murit după ce au intrat cu mașina într-un autotren

Un accident grav s-a petrecut în aceasta dimineață în Bihor, pe DN 1: doi tineri au murit după ce un camion și un autoturism s-au lovit în Aușeu.

Accident grav pe DN1! Doi tineri au murit după ce au intrat cu mașina într-un autotren
de Laura Dinu    |    24 Aug 2022   •   10:31

În autoturism se afla un bărbat de 36 de ani și o tânără de 20, ce au fost declarați decedați în ciuda manevrelor de resuscitare.  

Bucăți din mașina mică au fost împrăștiate peste tot. 

Traficul în zonă a fost blocat, iar circulația a fost deviată printr-o parcare laterală. 

Polițiștii urmează să stabilească cum s-a petrecut accidentul.  

”În cursul acestei dimineți, în jurul orei 07.42, pe DN 1, în afara localității bihorene Aușeu s-a produs un accident rutier în care au fost implicate un autotren și un autoturism. 

În urma accidentului rutier, două persoane, conducătorul autoturismului și un pasager al său, au fost încarcerate, în acest moment li se acordă îngrijiri medicale de urgență la fața locului, urmând să fie transportate la spital cu un elicopter SMURD.  

Polițiștii rutieri urmează să efectueze cercetări la fața locului, pentru stabilirea cauzelor și împrejurărilor producerii accidentului rutier. 

Din nefericire, în ciuda manevrelor de resuscitare, ambele victime, un bărbat de 36 de ani și o tânără de 20 de ani, au decedat la fața locului”, a informat IPJ Bihor în această dimineață.  

”Pompierii militari intervin în momentul de față pentru salvarea victimelor unui accident rutier produs între un TIR și un autoturism, pe raza localității Aușeu, în urma căruia, cele două persoane din autoturism au rămas încarcerate, acestea aflându-se în stop cardio-respirator. La fața locului acționează trei  echipaje de pompieri militari din cadrul Stației Aleșd, cu o autospecială de descarcerare, o autospecială de lucru cu apă și spumă cu modul de descarcerare și cu ambulanța SMURD a subunității, echipajul de terapie intensivă mobilă al SMURD Oradea, elicopterul SMURD și un echipaj al SAJ”, a informat și ISU Crișana.  

×
Subiecte în articol: DN1 Bihor accident
Parteneri
Poliţist mort în prima zi de Paşte, la Galaţi
x close