Accident grav pe Şoseaua Kiseleff din Capitală. O ambulanţă SMURD în care se aflau un copil şi mama lui s-a răsturnat după ce s-a ciocnit cu un autoturism

de S.T.    |    13 Ian 2020   •   20:57
Accident grav pe Şoseaua Kiseleff din Capitală. O ambulanţă SMURD în care se aflau un copil şi mama lui s-a răsturnat după ce s-a ciocnit cu un autoturism Foto: Agerpres

O ambulanţă SMURD s-a răsturnat, luni seară, pe Şoseaua Kiseleff, în urma unui accident rutier în care a mai fost implicat un autoturism, a informat Brigada Rutieră a Capitalei.

„În jurul orei 19,00, conducătorul unei autospeciale SMURD, în vârstă de 40 de ani, care se deplasa pe Şos Kiseleff, dinspre Arcul de Triumf către Piaţa Victoriei, având în funcţiune sistemele speciale de avertizare acustică şi luminoasă, la intersecţia cu str. Arh. I. Mincu a intrat în coliziune cu un autovehicul condus de un bărbat în vârstă de 35 de ani, în urma impactului răsturnându-se autospeciala SMURD”, se arată în comunicatul Poliţiei.

Conducătorii autoturismelor nu consumaseră băuturi alcoolice.

Un pacient minor şi mama sa se aflau în ambulanţa SMURD care s-a răsturnat, luni seară, pe Şoseaua Kiseleff, în urma unui accident, a anunţat Brigada Rutieră a Capitalei.

Potrivit sursei citate, ambii sunt conştienţi, cooperanţi, fiind preluaţi de o altă ambulanţă.

x close