Antena 3 CNN Actualitate ACCIDENT ÎN MUNTENEGRU. Clipe de groază pentru rudele victimelor din autocarul groazei. "Am trimis poze, pentru a fi identificaţi mai uşor"

ACCIDENT ÎN MUNTENEGRU. Clipe de groază pentru rudele victimelor din autocarul groazei. "Am trimis poze, pentru a fi identificaţi mai uşor"

ACCIDENT ÎN MUNTENEGRU. Clipe de groază pentru rudele victimelor din autocarul groazei. "Am trimis poze, pentru a fi identificaţi mai uşor"
de O.P.    |    25 Iun 2013   •   05:42

Rudele victimelor tragicului accident din Muntenegru au trecut prin clipe de groază. Au fost persoane care, imediat cum au aflat de nefericitul eveniment, au plecat spre locul în care autocarul cu români a căzut în prăpastie, să vadă ce s-a întâmplat cu apropiaţii lor. 

Alţii au trimis imediat poze la spitalul din Podgorica cu cei care au plecat în excursie, pentru ca identificarea victimelor să se facă mai uşor. Viaţa rudelor victimele din autocarul morţii s-a oprit în loc.

Secundele de coşmar păreau o eternitate, iar incertitudinea şi disperarea s-au infipt în sufletele lor. Nu ştiau dacă îi vor mai vedea vreodată în viaţă pe cei dragi.

Mulţi nici n-au mai aşteptat ajutorul autorităţilor şi au plecat imediat în Muntenegru sau au sunat la spitalul din Podgorica să afle dacă rudele lor sunt printre răniţi.

Au fost şi oameni care au sunat de nenumărate ori la numerele puse la dispoziţie de Ministerul de Externe.

Realizatorii Antena 3, Mihai Gâdea şi Adrian Ursu se află la Podgorica şi au prezentat permanent informaţii legate de situaţia celor răniţi.

18 români au murit în urma accidentului din Muntenegru şi alţi 29 au fost grav răniţi.

×
Parteneri
Harta voturilor din Bucureşti. Cât "teren" controlează candidaţii
x close