Antena 3 CNN Actualitate Accident mortal pe o trecere de pietoni din București! Elev spulberat de o mașină în timp ce traversa strada

Accident mortal pe o trecere de pietoni din București! Elev spulberat de o mașină în timp ce traversa strada

Accident mortal în această seară pe o trecere de pietoni din București! Un elev de liceu a fost lovit în plin de o mașină, în timp ce traversa strada.

Accident mortal pe o trecere de pietoni din București! Elev spulberat de o mașină în timp ce traversa strada
Sursa foto: Antena 3 CNN
de Andreea Ştefan    |    11 Oct 2022   •   22:09

În urma impactului puternic, băiatul a fost aruncat la aproximativ 4 metri distanță.

La data de 11 octombrie a.c., în jurul orei 19:20, Brigada Rutieră a fost sesizată prin apel 112 cu privire la producerea unui accident rutier pe Șos. Antiaeriană.

Conducătorul unui autovehicul, care se deplasa pe Șos. Antiaeriană dinspre Rond Alexandria către Calea 13 Septembrie, când a ajuns la intersecția cu str. Cojocaru Elena și Vasile a surprins și accidentat un pieton.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

În urma impactului, pietonului i-au fost aplicate manevre de resuscitare la fața locului, din nefericire fără rezultat favorabil, fiind declarat decesul acestuia.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul indicat fiind zero.

Cercetările sunt continuate de către Brigada Rutieră sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 5, în vederea stabilirii cu exactitate a cauzelor și împrejurărilor producerii accidentului de circulație.

×
Subiecte în articol: accident București trecere de pietoni
Parteneri
Cum va fi vremea în vacanța de Paște și când scăpăm de frig
x close