Antena 3 CNN Actualitate O persoană a murit şi alta e grav rănită, după ce un camion apicol s-a ciocnit cu un autocamion

O persoană a murit şi alta e grav rănită, după ce un camion apicol s-a ciocnit cu un autocamion

Un bărbat în vârstă de 45 de ani și-a pierdut viața, iar un altul, de 46 de ani, a fost rănit în urma unui accident rutier ce a avut loc, miercuri dimineață, pe autostrada A1 București-Pitești. 

O persoană a murit şi alta e grav rănită, după ce un camion apicol s-a ciocnit cu un autocamion
de Georgiana Adam    |    26 Mai 2021   •   08:31

Evenimentul s-a produs la kilometrul 40, pe sensul de mers către Pitești, în apropierea localității Căscioarele. 

Şoferul care a murit rămăsese încarcerat între fiarele contorsionate

În accident, au fost implicate două autoturisme - un camion apicol și un autocamion de transport marfă, în care se aflau cinci persoane. 

Conducătorul unuia din autoturisme a fost găsit încarcerat și a fost extras de pompieri dintre fiarele contorsionate cu ajutorul accesoriilor de descarcerare. Din nefericire, acesta era decedat. 

Șoferul celui de-al doilea autoturism a fost rănit, fiind preluat de un echipaj SAJ și transportat de urgență la spital. Celelalte trei persoane implicate nu au avut nevoie de îngrijiri medicale. 

Celălalt şofer, transportat la spital

În acest caz au intervenit pompierii din cadrul Detașamentului Bolintin Deal, cu o autospecială de stingere cu apă și spumă, dotată cu modul de descarcerare, un echipaj SMURD și două ambulanțe SAJ. 

Pompierii au asigurat măsurile PSI și au acționat pentru înlăturarea elementelor de caroserie de pe partea carosabilă, astfel încât circulația să se desfășoare în condiții de siguranță.
 

×
Subiecte în articol: accident Pitești
Parteneri
O dronă militară s-ar fi prăbuşit în apropiere de Brăila
x close