Antena 3 CNN Actualitate Accident sau reglare de conturi? Un bărbat din Turnu Severin, călcat de maşina unui om cu care se bătuse

Accident sau reglare de conturi? Un bărbat din Turnu Severin, călcat de maşina unui om cu care se bătuse

Accident sau reglare de conturi? Un bărbat din Turnu Severin, călcat de maşina unui om cu care se bătuse
28 Aug 2008   •   20:32

Moarte misterioasă azi-noapte lângă sediul poliţiei din Drobeta Turnu Severin. Un bărbat a fost lovit de o maşină, la câteva minute după ce se bătuse într-un bar. Şoferul maşinii este chiar fiul bărbatului agresat. Deşi toate indiciile ar duce spre o răzbunare, poliţiştii cred că este doar un banal accident rutier.

Ultima noapte a bărbatului a fost una plină de evenimente. După ce a băut mai multe pahare împreună cu fratele său într-un bar, cei doi s-au luat la bătaie cu alţi clienţi. Au reuşit să îşi impună punctul de vedere şi au plecat spre casă. La doar câţiva metri au fost ajunşi însă de o maşină în care se afla unul dintre bărbaţii bătuţi împreună cu fiul său.

Din acel moment nu se mai ştie sigur ce s-a întâmplat. Sunt plauzibile însă două variante. Bărbaţii din maşină i-ar fi luat la bătaie pe cei doi, iar unul dintre ei l-a lovit cu o bâtă de basseball în cap, apoi l-a călcat cu maşina, ipoteză ce pare a fi verificată de faptul că poliţiştii au găsit la câţiva metri de bărbatul mort o bâtă şi un baston de poliţie. Cea de a doua variantă ar fi că bărbatul ar fi fost lovit de maşină şi proiectat într-un stâlp. Varianta accidentului este contrazisă însă de mai multe aspecte. Pe parbrizul maşinii şi pe stâlp nu sunt urme de sânge. În acelaşi timp, nu se explică nici prezenţa bâtei şi a bastonului ascunse la câţiva metri de victimă.

Deşi aveau de a face cu un caz complicat, poliţiştii l-au tratat cu superficialitate. Nu au izolat zona şi mare parte din probe au fost măturate de angajaţii primăriei. Ei încearcă acum să recupereze o parte dintre acestea.

Observator

×
Parteneri
Vremea se încălzeşte în toată ţara. ANM, prognoza meteo actualizată
x close