Antena 3 CNN Actualitate Șoferul unui BMW care a ucis părinții unui bebeluș într-un accident auto, a murit și el, într-un alt accident, după două luni

Șoferul unui BMW care a ucis părinții unui bebeluș într-un accident auto, a murit și el, într-un alt accident, după două luni

Un tânăr șofer din Republica Moldova care, în septembrie, a ucis părinții unui bebeșuș într-un grav accident auto, a murit și el, după două luni, într-un alt eveniment rutier, în timp ce era pasager într-o mașină.

Șoferul unui BMW care a ucis părinții unui bebeluș într-un accident auto, a murit și el, într-un alt accident, după două luni
Sursa foto: piataauto.md
de Dan Gabor    |    10 Noi 2020   •   22:15

Pe 11 septembrie, pe o șosea din Republica Moldova, a avut loc un teribil accident rutier între un BMW şi o Lada. La volanului BMW-ulului era Piotr, în vârstă de 24 de ani. Tânărul a efectuat o depăşire neregulamentară, iar apoi când a încercat să intre pe banda lui, a pierdut controlul volanului şi a derapat, fiind lovit de Lada, care circula regulamentar.

Șoferul autoturismului Lada a decedat pe loc. În mașină mai erau soția, fetița și fiul lui, ultimul, un bebeluș. Mama copiilor a murit și ea la spital, la o zi după acident. După accident, Piotr a fost arestat la domiciliu. 

Duminică noapte, tânărul se afla psager într-un Mercedes cu volan pe dreapta când șoferul acestuia a pierdut controlul volanului, a ieşit în afara carosabilului şi a lovit puternic un copac.Șoferul a scăpat cu răni ușoare, dar Piotr și-a pierdut viața.

La volanul Mercedesului era unul dintre pasagerii din BMW-ul implicat în septembrie care a distrus o familie întreagă. De această dată era beat la volan, cu o alcoolemie de 0,74 mg/l în aerul expirat.

 

×
Subiecte în articol: accident
Parteneri
Afacerea de succes cu care un italian a dat lovitura în Buzău
x close