Antena 3 CNN Actualitate Un tren condus de un mecanic băut a spulberat o maşină, în judeţul Teleorman. Doi oameni au murit

Un tren condus de un mecanic băut a spulberat o maşină, în judeţul Teleorman. Doi oameni au murit

Două persoane au murit, duminică seara, după ce mașina în care se aflau a fost lovită de un tren în comuna Plosca, județul Teleorman. Mecanicul locomotivei era băut, potrivit polițiștilor.

Un tren condus de un mecanic băut a spulberat o maşină, în judeţul Teleorman. Doi oameni au murit
Sursa foto: ziarulteleorman
de Iulia Gorgorin    |    13 Dec 2020   •   20:24

Potrivit ISU Teleorman, la locul accidentului au intervenit o autospecială de descarcerare, una de stingere, două ambulanțe SMURD și două echipaje de la SAJ.

Șoferul mașinii lovite de tren a fost găsit fără semne vitale, încarcerat, iar o femeie, pasager în dreapta, se afla în stop cardiorespirator.

În urma impactului produs între un autoturism și trenul personal care circula pe ruta Alexandria – Roșiori de Vede a rezultat decesul a două persoane, bărbat și femeie, ambele în vârstă de 47 de ani, domiciliate în comuna Plosca, potrivit ziarulteleorman.ro

Medicii i-au aplicat manevre de resuscitare, însă fără succes.

IPJ Teleorman anunță că a deschis un dosar penal și face cercetări în vederea stabilirii împrejurărilor în care s-a produa accidentul.

Potrivit polițiștilor, mecanicul trenului personal care circula pe ruta Alexandria - Roșiori de Vede a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul indicând o valoare de 0,55 mg/l alcool pur în aerul expirat, bărbatul fiind condus la spital în vederea recoltării de probe biologice de sânge necesare stabilirii alcoolemiei.

Sursă: Mediafax
×
Subiecte în articol: accident Teleorman tren mecanic
Parteneri
Mircea Badea a dezvăluit cine este modelul său în viaţă
x close