Antena 3 CNN Actualitate Accidente grave în Constanța, din cauza condițiilor meteo. 16 victime, în doar patru ore

Accidente grave în Constanța, din cauza condițiilor meteo. 16 victime, în doar patru ore

Accidente grave în Constanța, din cauza condițiilor meteo. 16 victime, în doar patru ore
17 Apr 2017   •   20:24

Patru accidente rutiere, soldate cu 16 victime, s-au produs luni pe şosele din judeţul Constanţa, în decursul a patru ore, pe fondul condiţiilor meteorologice nefavorabile. 

Potrivit informaţiilor transmise de dispeceratul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă "Dobrogea" şi de către purtătorul de cuvânt al Serviciului de Ambulanţă al Judeţului (SAJ) Constanţa, Claudia Tatarici, primul accident rutier s-a produs la ora 15.24, pe DN 3, în localitatea Murfatlar, fiind implicate două autoturisme, mărcile BMW şi Logan. 

La locul accidentului au fost trimise trei ambulanţe, echipajele de urgenţă intervenind pentru preluarea şi transportarea la spital a cinci victime, trei adulţi cu leziuni traumatice minore şi doi copii. 

O oră mai târziu, Serviciul de Ambulanţă a fost solicitat prin 112 să intervină tot pe DN 3, pentru salvarea a patru victime ale unui al accident rutier produs între localităţile Murfatlar şi Ciocârlia de Sus (Cobadin). 

"Am alertat şi direcţionat către locul accidentului două ambulanţe B2 din substaţia Cobadin şi Staţia Centrală, un echipaj C2 SMURD şi un echipaj de descarcerare, la locul accidentului fiind găsite şase victime, cinci adulţi şi un copil, dintre care o persoană adultă încarcerată", a declarat reprezentantul SAJ. 

Victimele au fost transportate la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă (SCJU) Constanţa. 

La ora 16.34, SAJ Constanţa a fost alertat prin 112 să intervină pentru salvarea a două victime ale unui un accident rutier petrecut pe fondul răsturnării unui autoturism, în afara carosabilului, pe DN22 Constanţa-Tulcea, între localităţile Lumina şi Sibioara. La locul accidentului au intervenit un echipaj al SAJ de tip B2 şi o autospecială de descarcerare, una dintre victime refuzând pe proprie răspundere transportul la spital. 

La ora 19.00, SAJ şi ISU au deplasat o ambulanţă şi elicopterul SMURD în localitatea Tariverde, unde s-a produs un accident rutier, pentru salvarea şi transportarea la spital a două victime, o mamă şi un copil. 

Sursă: Agerpres
×
Parteneri
Calitatea aerului din România, afectată de praful saharian
x close