Antena 3 CNN Actualitate Atenţie şoferi! Zeci de accidente din cauza poleiului. Capitala e un imens patinoar. Probleme şi pe A2

Atenţie şoferi! Zeci de accidente din cauza poleiului. Capitala e un imens patinoar. Probleme şi pe A2

Fenomen meteo periculos pentru şoferi. Lapoviţa căzută în timpul zilei, transformată în ninsoare spre seară, a dus la apariţia poleiului în partea de sud a ţării. Bulevardele din Capitală s-au transformat în patinoar şi în câteva ore au fost înregistrate zeci de tamponări.

Atenţie şoferi! Zeci de accidente din cauza poleiului. Capitala e un imens patinoar. Probleme şi pe A2
Sursa foto: info trafic Bucuresti / Maria Toader
de Cristi Popovici    |    08 Dec 2020   •   20:56

Străzile din Capitală s-au transformat în adevărate capcane pentru şoferi.

Ploaia căzută pe timpul zilei s-a transformat în lapoviţă şi apoi în ninsoare, odată cu lăsarea serii. Asta a dus la apariţia poleiului, iar mulţi şoferi au fost luaţi pe nepregătite.

Zeci de tamponări au avut loc în toate sectoarele Capitalei

Şoferii acuză autorităţile că nu acţionează cu utilaje care să împrăştie material antiderapant

Accident în lanţ cu 10 maşini pe şoseaua Petricani din Bucureşti

CNAIR: Pe A2 București – Constanța a apărut fenomenul de ploaie înghețată

Compania Națională de Drumuri îi avertizează pe șoferi că meteorologii au redactat coduri galbene de vreme rea valabile marți seara în județele Buzău, Ialomița, Călărași, Constanța și Tulcea. Pe Autostrada Soarelui este gheață și se circulă cu greutate, precizează cei de la CNAIR

Administrația Națională de Meteorologie a emis o avertizare de tipul cod galben valabilă în intervalul orar 17:00 - 20:00, ce vizează ninsori moderate cantitativ, depuneri de polei pe partea carosabilă și intensificări ale vântului în județele Buzău, Ialomița, Călărași, Constanța și Tulcea.

Pe A2, București – Constanța, a apărut fenomenul de ploaie înghețată, iar echipele de drumari ale Secției de Drumuri Naționale Călărași, D.R.D.P. Constanța, acționează continuu cu sare și clorură de calciu pentru combaterea acestui fenomen.

Reprezentanții CNAIR le recomandă șoferilor să circule prudent, să adapteze viteza la condițiile din trafic, să plece la drum doar dacă au mașinile echipate corespunzător pentru condiții de iarnă și să se informeze în prealabil cu privire la condițiile de trafic din zonele tranzitate, anunţă Mediafax.

×
Subiecte în articol: polei București
Parteneri
Guvernul a făcut ultima ofertă pentru profesorii care sunt în grevă!
x close