Antena 3 CNN Actualitate Accidentul aviatic de la Tulcea, detalii cutremurătoare. Eventualii supravieţuitori, incineraţi în incendiul izbucnit după prăbuşire

Accidentul aviatic de la Tulcea, detalii cutremurătoare. Eventualii supravieţuitori, incineraţi în incendiul izbucnit după prăbuşire

Accidentul aviatic de la Tulcea, detalii cutremurătoare. Eventualii supravieţuitori, incineraţi în incendiul izbucnit după prăbuşire
Sursa foto: Foto: Antena 1
27 Apr 2012   •   22:35

Au avut doar o secundă la dispoziţie să-şi salveze viaţa! Cei 5 ucrainieni care au murit în accidentul aviatic de la Tulcea au fost aproape incineraţi de incendiul izbucnit imediat după prăbuşire. Unul dintre ei a reuşit să sară din elicopter, chiar în ultima clipă, dar aparatul a căzut peste el.

Ancheta autorităţilor române se îndreaptă către o singură variantă: defecţiune tehnică.

La doar câteva minute de la accident, elicopterul rămăsese doar un morman de foc. Nimeni nu a avut curajul să se apropie, de frica unei explozii.

La 100 de metri de epavă, oamenii din celălalt elicopter şi-au privit colegii cum ard. Ei n-au văzut momentul prăbuşirii. Zburau în faţa elicopterului cu pricina.

Veneau din Moldova şi se îndreptau spre Turcia pentru a ajuta la stingerea unor incendii de pădure. Deasupra satului Ostrov, din Tulcea, au început problemele. Într-un final, s-a prăbuşit.

Comisia de anchetă a ajuns înainte ca focul să fie stins. Mai întâi de toate au fost audiaţi membrii celuilalt elicopter.

Toţi cei 5 membri ai echipajului sunt ucrainieni şi lucrau pentru o firmă din Moldova. Comandantul elicopterului este unul dintre cei mai apreciaţi piloţi din Ucraina. Atât rămăşiţele sale, cât şi ale colegilor vor fi identificate după ADN. Colegii lor au decolat astăzi înapoi spre casă. Nu înainte de a face trei ocoluri epavei în semn de omagiu. Misiunea lor a luat sfârşit.



×
Subiecte în articol: Tulcea accident aviatic
Parteneri
Furtuna Renata a adus în România ploi torenţiale
x close