Antena 3 CNN Actualitate Acţiune comună a poliţiştilor din 4 judeţe pentru anihilarea unei reţele de falsificatori de carduri

Acţiune comună a poliţiştilor din 4 judeţe pentru anihilarea unei reţele de falsificatori de carduri

Acţiune comună a poliţiştilor din 4 judeţe pentru anihilarea unei reţele de falsificatori de carduri
Sursa foto: bancomat
13 Ian 2009   •   18:07

Peste 200 de poliţişti, jandarmi şi procurori au reuşit să anihileze o reţea de falsificatori de carduri care acţionau în mai multe zone din ţară. Anchetatorii au descins simultan în mai multe locuinţe din 4 judeţe şi au reţinut pentru audieri 16 persoane.
Poliţiştii şi procurorii au efectuat luni percheziţii în 19 locuinţe ale membrilor unei grupări de crimă organizată. Anchetatorii aveau informaţii că aceştia se ocupau cu falsificarea cardurilor. La descinderi au participat anchetatori din Prahova, Dâmboviţa, Iaşi şi Sibiu.
În urma descinderilor au fost descoperite mai multe instrumente folosite la falsificarea cardurilor, arme dar şi importante sume de bani. 16 persoane au fost aduse la audieri, la sediul DIICOT Ploieşti. Printre aceştia şi capul grupării infracţionale, un bărbat de 34 de ani din Târgovişte. Acesta a mai fost condamnat la închisoare în Franţa pentru trafic de persoane.
Suspecţii au fost audiaţi ore în şir iar marţi, 11 dintre ei au fost prezentaţi instanţei cu propunere de arestare preventivă. Judecătorii prahoveni încă nu s-au pronunţat în acest caz.
Antena 3

×
Parteneri
Românii care vor fi obligați să își instaleze al doilea contor pentru energie
x close